Merk e-poster som lest eller ulest

Hvis du vil huske å lese en e-post senere, kan du merke den som ulest. Du kan også merke e-poster som lest uten å åpne dem.

Merk som ulest

1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad.
  3. Åpne e-posten. (Hvis du ønsker å bli værende i innboksen, kan du trykke på avsenderens profilbilde).
  4. Trykk på Merk som ulest Ikke lest øverst til høyre.

Merk som lest

1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad.
  3. Trykk på avsenderens profilbilde ved siden av e-postene du vil merke, til venstre på siden.
  4. Trykk på Merk som lest Lest øverst til høyre.

Merk alle e-postene som lest

1. Åpne Gmail på en datamaskin. Du kan ikke bruke Gmail-appen til å merke alle e-postene som lest.
  2. Klikk på nedoverpilen Nedoverpil øverst til venstre og deretter Alle.
  3. Klikk på Mer øverst og deretter Merk som lest.