Viestien merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi

Muistat lukea viestin myöhemmin uudelleen, kun merkitset sen lukemattomaksi. Voit myös merkitä viestejä luetuksi avaamatta niitä.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Viestin merkitseminen lukemattomaksi

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Avaa viesti.
    • Jos et halua poistua postilaatikosta, napauta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Lukematon .

Viestin merkitseminen luetuksi

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta viestin vasemmalta puolelta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Napauta oikeasta yläkulmasta Luettu .

"Merkitse luetuksi tai lukemattomaksi" ‑pyyhkäisytoiminnon lisääminen

Jos haluat merkitä postilaatikon viestejä nopeasti luetuksi tai lukemattomaksi pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle, lisää "Merkitse luetuksi tai lukemattomaksi" ‑toiminto pyyhkäisytoiminnoksi.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläreunasta Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Postilaatikko-kohdasta Postilaatikon muokkaukset ja sitten Postin pyyhkäisytoiminnot.
  4. Napauta Pyyhkäisy oikealle tai Pyyhkäisy vasemmalle ja sitten Merkitse luetuksi tai lukemattomaksi.
  5. Napauta oikeasta yläkulmasta Valmis.

Useiden viestien merkitseminen luetuksi

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Napauta viestin vasemmalta puolelta lähettäjän profiilikuvaa.
  3. Merkitse vasemmassa yläkulmassa oleva "Valitse kaikki" ‑ruutu valituksi.
    • Vinkki: Jos haluat valita enemmän viestejä, vieritä alas ja merkitse "Valitse kaikki" ‑ruutu uudelleen valituksi.
  4. Napauta oikeasta yläkulmasta Merkitse luetuksi .