Utilitzar fils de discussió en un espai

A més de la conversa principal de l'espai, pots respondre a qualsevol missatge i crear un fil de discussió independent. Amb un fil de discussió, pots fer un seguiment dels debats importants i evitar que la conversa principal estigui atapeïda.

Respondre en un fil de discussió

1. A l'ordinador, obre Google Chat o Gmail.

• A Gmail: a l'esquerra, fes clic a Chat.

2. Selecciona un espai.
  3. Posa el cursor a sobre del missatge.
  4. Al menú, fes clic a Respon al fil de discussió .
  5. Al tauler de fils de discussió, a la dreta de l'espai, introdueix el missatge.
  6. Fes clic a Envia .

Consell: si un fil de discussió ja té respostes, fes clic al missatge per obrir el tauler de fils de discussió.

Seguir o deixar de seguir un fil de discussió

1. A l'extrem superior dret de l'espai, fes clic a Fils de discussió actius .
  2. Al tauler de fils de discussió, posa el cursor a sobre d'un fil de discussió:
    • Per seguir un fil de discussió, fes clic a Segueix.
    • Per deixar de seguir un fil de discussió, fes clic a Seguint.
  3. A la part superior del tauler de fils de discussió, per filtrar la llista dels que estan disponibles, fes clic a:
    • Em menciona: els fils de discussió en què se't menciona.
    • Seguint: els fils de discussió que segueixes.

Consell: per canviar la mida del tauler de fils de discussió, fes clic a la barra situada a la vora esquerra del tauler i mou-la.

Gestionar les notificacions dels fils de discussió

En un fil de discussió, pots ajustar com i quan vols rebre notificacions de missatges nous.

1. A la part superior de l'espai, fes-ne clic al nom i, a continuació, Notificacions.
  2. Selecciona una opció per a les notificacions:
    • Tot: notificacions de respostes i missatges nous a les converses que segueixes.
    • Seguint: notificacions de respostes i converses que segueixes i de @mencions.
    • Cap: sense notificacions. Si algú et @menciona, apareix un punt al costat del nom de l'espai.
    • Opcional: per evitar que la conversa es posi en negreta i es mogui al capdamunt de la llista de converses, selecciona la casella que hi ha al costat de l'opció "Silencia la conversa".
  3. Fes clic a Desa.

Consell: quan segueixes un fil de discussió en un espai, se't notifica amb un punt sempre que hi hagi activitat al fil de discussió en qüestió. En un espai, pots veure el nombre de missatges no llegits al costat de cada fil de discussió.