Een ruimte maken

Belangrijk: Namen van ruimtes zijn zichtbaar voor alle leden van het domein met toegang tot de Chat-service.

Als u met een groep mensen of een organisatie wilt communiceren over een onderwerp, project of gedeelde interesse, kunt u een ruimte maken in Google Chat. Meer informatie over ruimtes in Chat.

Een nieuwe ruimte maken

1. Open Google Chat of Gmail op uw computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  2. Klik op Nieuwe chat en dan Een ruimte maken.
  3. Vul een naam in voor de ruimte.
    • Als je een avatar voor de ruimte wilt toevoegen, klik je op Een emoji kiezen en dan Selecteer een emoji.
  4. Klik op Maken.

Tip: Nadat u de ruimte heeft gemaakt, kunt u het volgende doen: