Gmail husker min login-e-mail og adgangskode

Hvis du er logget ind på din mobilenhed med din Google-konto, er du automatisk logget ind på Gmail-appen. Hvis du bruger Gmail via en browser, er du muligvis automatisk logget ind, hvis din browser har gemt dit brugernavn og din adgangskode.

Stop med at gemme mit brugernavn eller min adgangskode

Hvis du ikke automatisk vil logges ind på Gmail, skal du ændre indstillingerne eller præferencerne for din browser, så dine adgangskoder ikke gemmes. Hvis du ikke bruger Google Chrome, kan du søge i Hjælp til browseren for at finde en vejledning i, hvordan du stopper med at gemme adgangskoder.

Fjern dit brugernavn og din adgangskode midlertidigt

Du kan fjerne dit brugernavn og din adgangskode midlertidigt fra siden ved at rydde browserens cache. Hvis du ikke bruger Google Chrome, kan du søge i Hjælp til browseren for at finde en vejledning i, hvordan du rydder cachen.