Gmail recorda la meva adreça electrònica d'inici de sessió i la contrasenya

Si inicieu la sessió al dispositiu mòbil amb el compte de Google, també s'inicia automàticament a l'aplicació Gmail. Si utilitzeu Gmail en un navegador, és possible que s'iniciï la sessió automàticament si el navegador ha desat el vostre nom d'usuari i la vostra contrasenya.

Deixar de desar el nom d'usuari o la contrasenya

Si no voleu que s'iniciï la sessió a Gmail automàticament, canvieu la configuració o les preferències del navegador perquè no es desin les contrasenyes. Si no feu servir Google Chrome, aneu al Centre d'ajuda del vostre navegador i cerqueu-hi els passos per deixar de desar les contrasenyes.

Suprimir temporalment el nom d'usuari i la contrasenya

Per suprimir temporalment el nom d'usuari i la contrasenya de la pàgina, esborreu la memòria cau del navegador. Si no feu servir Google Chrome, aneu al Centre d'ajuda del vostre navegador i cerqueu-hi els passos per esborrar la memòria cau.