Forsvundne Gmail-meddelelser

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

På denne side kan du få hjælp til at finde dine mails, hvis:

• Nogle af dine e-mails mangler.
  • Du ikke modtager e-mails i din indbakke.
  • Din indbakke er tom, og alle dine mails er forsvundet.

Hvis du ikke kan finde din mail, efter du har fulgt vejledningen ovenfor, er den muligvis blevet slettet eller sendt til Spam.

Start med at prøve følgende almindelige løsninger

Vi anbefaler, at du følger disse trin på en computer, da mange af dem ikke kan udføres via Gmail-appen.

Tjek, om mailen er blevet arkiveret, slettet eller markeret som spam

E-mails kan springe din indbakke over, hvis de ved et uheld er blevet arkiveret, slettet eller markeret som spam.

Følg disse trin for at søge efter alle dine mails, bl.a. dem, som ikke er i din indbakke:

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Klik på den nedadvendte pile Nedadvendt pil i søgefeltet.
  3. Klik på rullemenuen Alle e-mails, og vælg derefter E-mails og spam og papirkurv.
  4. Angiv nogle oplysninger, der er i den manglende mail. Hvis du ikke er sikker på den nøjagtige ordlyd eller detaljerne, kan du lade feltet være tomt.
  5. Klik på Søg Søg nederst i feltet.

Tip! Du kan også bruge søgeoperatorer til at filtrere dine søgeresultater yderligere.

Tjek, om mailen er blevet bortfiltreret

Du har muligvis oprettet et filter, der automatisk arkiverer eller sletter bestemte mails.

Sådan tjekker du dine filtre:

1. Åbn Gmail i en browser.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Se alle indstillinger.
  3. Klik på fanen Filtre og blokerede adresser øverst.
  4. Find filtre, der indeholder ordene "Slet" eller "Spring indbakken over".
  5. Klik på Rediger eller Slet ude til højre.
  6. Følg vejledningen på skærmen.
Tjek, om dine mails videresendes til en anden konto

Når du angiver videresendelse i Gmail, kan du vælge, om de oprindelige mails skal arkiveres eller slettes.

Sådan tjekker du dine indstillinger for videresendelse:

1. Åbn Gmail i en browser.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Se alle indstillinger.
  3. Klik på fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  4. Kontrollér, om du har valgt "Videresend en kopi af indgående e-mails" i sektionen "Videresendelse". Hvis du har det, skal du vælge Behold Gmails kopi i indbakken eller Markér Gmails kopi som læst.
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Vigtigt! Hvis dine mails videresendes til en ukendt adresse, skal du vælge Deaktiver videresendelse og derefter se Sikkerhedstips til Gmail. Hvis du ser en adresse til videresendelse, som du ikke kan genkende, har nogen muligvis uautoriseret adgang til din konto.

Hvis du videresender mails fra en anden konto til Gmail, sendes mails nogle gange til Spam, hvis de ikke er blevet godkendt. Få oplysninger om optimale løsninger til videresendelse af mails til Gmail.

Tjek dine indstillinger, hvis du bruger en anden mailklient til at læse dine Gmail-meddelelser

Hvis du læser dine Gmail-meddelelser i en anden mailklient, f.eks. Apple Mail eller Microsoft Outlook, skal du følge trinene nedenfor for den type videresendelse, du har konfigureret.

Jeg bruger IMAP til at læse mails i mailklienter såsom Microsoft Outlook eller Apple Mail

Når du konfigurerer IMAP, kan du vælge, om de handlinger, du foretager i din anden mailklient, skal påvirke dine mails i Gmail. Du kan f.eks. vælge, om mails, du sletter i Apple Mail, også skal slettes i Gmail.

Sørg for, at du bruger de anbefalede indstillinger for IMAP. Find indstillinger, der fortæller, hvornår e-mails slettes.

Jeg bruger en webapp, udvidelse eller tilføjelse til at læse Gmail

Tjek dine indstillinger for at sørge for, at mails ikke slettes eller arkiveres.

1. Gå til siden Tilknyttede apps og websites.
  2. Klik på Administrer apps i sektionen "Apps, der er tilknyttet din konto".
  3. Hvis du ser noget, du ikke genkender, skal du klikke på tjenesten og så Fjern.

Jeg bruger POP til at læse mails i mailklienter såsom Microsoft Outlook

Når du konfigurerer POP, kan du vælge, om de handlinger, du foretager i din anden mailklient, skal påvirke dine mails i Gmail. Du kan f.eks. vælge, om mails, du sletter i Microsoft Outlook, også skal slettes i Gmail.

1. Gå til siden med indstillinger for videresendelse og POP/IMAP.
  2. Kontrollér, at POP er aktiveret.
  3. Hvis du får vist "Slet Gmails kopi" eller "Arkivér Gmails kopi", skal du vælge Behold Gmails kopi i indbakken.
  4. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Bemærk! Hvis du bruger seneste tilstand med POP, skal du ændre indstillingerne for POP i din mailklient, så mails bliver på serveren.

Ovenstående vejledning hjalp ikke

Hvis du har fulgt vejledningen ovenfor, og du stadig ikke kan finde dine mails, kan du vælge dit problem nedenfor.

Jeg kan stadig ikke finde bestemte mails

Hvis du ikke kan finde din mail, efter du har fulgt vejledningen ovenfor, er den muligvis blevet slettet eller sendt til Spam.

Bemærkninger om slettede mails

• Hvis du sletter en mail, gemmes den i papirkurven i 30 dage. Efter 30 dage slettes e-mails permanent fra papirkurven.
  • Der er kun én kopi af hver Gmail-e-mail. Hvis du har slettet en e-mail fra ét sted, f.eks. en etiket eller en enhed, slettes den helt fra Gmail.
  • Gmail grupperer alle svar til en oprindelig e-mail sammen i en enkelt samtale. Når du klikker eller trykker på Slet, slettes hele samtalen, inklusive den oprindelige mail og alle svar.

Bemærkninger om spammails

• Hvis du markerer en mail som spam, gemmes den under Spam i 30 dage. Efter 30 dage slettes mails permanent fra Spam.
  • Hvis du mener, at mails sendes til Spam ved en fejl, kan du se, hvordan du fjerner mails fra Spam.
De fleste af mine mails er forsvundet

Hvis der er forsvundet mails fra din konto, har nogen muligvis adgang uden din tilladelse. Vi kan hjælpe med at finde dine forsvundne mails og beskytte din konto.

Vigtigt!

• Hvis du bruger Gmail via dit arbejde, din skole eller en anden organisation, skal du kontakte din administrator.
  • Hvis du løber tør for lagerplads i Gmail, kan du ikke sende eller modtage meddelelser. Meddelelser, der sendes til dig, returneres til afsenderen.
  • Hvis du forbliver inaktiv eller overskrider din kvote for lagerplads i 24 måneder eller længere, kan alle dine mails blive slettet. Dette gælder fra den 1. juni 2021, og sletningen starter den 1. juni 2023. Få flere oplysninger om, hvordan Google-lagerplads fungerer.