Bruk Google Dokumenter til å skrive e-postutkast

På datamaskinen kan du bruke Google Dokumenter til å skrive et e-postutkast og ta en rask forhåndskikk på det i Gmail.

Jobb med e-postutkast i Google Dokumenter

1. Åpne et Google-dokument på datamaskinen.
  2. Øverst til venstre klikker du på Sett inn and then Byggeklosser and then E-postutkast.
    • Du kan også skrive «@e-post» i dokumentet og trykke på Enter.
  3. For å legge til mottakere i «Til»-feltet, skriv «@» og søk i kontaktene dine, eller skriv inn e-postadresser.
  4. Du kan legge til en emnelinje, skrive e-posttekst og formatere utkastet.

Ta en forhåndskikk på og send e-postutkastet i Gmail

1. Øverst til venstre i e-postutkastet klikker du på Se en forhåndsvisning i Gmail Preview in Gmail.
  2. I forgrunnsvinduet i Gmail kan du gjøre flere endringer i e-posten.
  3. Klikk på Send når du er klar.
    • Viktig: E-postutkastet blir sendt fra kontoen du er logget på.