Sähköpostiluonnosten tekeminen Google Docsissa

Jos käytät tietokonetta, voit kirjoittaa sähköpostiluonnoksen Google Docsissa ja esikatsella sitä nopeasti Gmailissa.

Sähköpostiluonnosten työstäminen Google Docsissa

1. Avaa tietokoneella Google-dokumentti.
  2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Lisää and then Rakennuspalikat and then Sähköpostiluonnos.
    • Voit myös kirjoittaa dokumenttiin "@sähköposti" ja painaa Enter.
  3. Voit lisätä vastaanottajia Vastaanottaja-kenttään kirjoittamalla @ ja hakemalla yhteystietoja tai kirjoittamalla sähköpostiosoitteet.
  4. Voit lisätä aiherivin, kirjoittaa tekstiä sähköpostin viestiosaan ja muotoilla luonnostasi.

Sähköpostiluonnoksen esikatselu ja lähettäminen Gmailissa

1. Klikkaa sähköpostiluonnoksen vasemmasta yläkulmasta Esikatsele Gmailissa Preview in Gmail.
  2. Voit muokata sähköpostia Gmailin ponnahdusikkunassa.
  3. Kun olet valmis, klikkaa Lähetä.
    • Tärkeää: Sähköpostiluonnos lähetetään tililtä, jolle olet kirjautunut.

Muita lähteitä