Brug Google Docs til at skrive mailkladder

På din computer kan du bruge Google Docs til at skrive en mailkladde og hurtigt se en forhåndsvisning af den i Gmail.

Brug mailkladder i Google Docs

1. Åbn et Google-dokument på din computer.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på Indsæt and then Byggesten and then Kladdemail.
    • Du kan også skrive "@mail" i dokumentet og trykke på Enter.
  3. Hvis du vil tilføje modtagere i feltet "Til", kan du skrive "@" og søge i dine kontakter eller angive mailadresser.
  4. Du kan tilføje en emnelinje, skrive tekst i mailens brødtekst og formatere din kladde.

Se forhåndsvisning af og send din mailkladde i Gmail

1. Klik på Se forhåndsvisning i Gmail Preview in Gmail øverst til venstre i mailkladden.
  2. Du kan foretage yderligere ændringer af din mail i pop op-vinduet i Gmail.
  3. Klik på Send, når du er klar.
    • Vigtigt! Mailkladden sendes fra den konto, som du er logget ind på.

Relaterede ressourcer