Organisera Gmail med hjälp av etiketter

Du kan skapa etiketter för dina e-postmeddelanden. Ett e-postmeddelande kan ha hur många etiketter som helst.

Obs! Etiketter och mappar är inte samma sak. Om du raderar ett meddelande tas det bort under alla etiketter det fått och från hela inkorgen.

Lägga till en etikett i ett meddelande

Lägga till en etikett i ett meddelande som du läser
  1. Öppna Gmail-appen på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Öppna ett meddelande.
  3. Tryck på Mer uppe till höger.
  4. Tryck på Ändra etiketter.
  5. Lägg till eller ta bort etiketter.
  6. Tryck på OK.
Lägga till en etikett i flera meddelanden i inkorgen
  1. Öppna Gmail-appen på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Tryck länge på bokstaven eller bilden till vänster om meddelandet.
  3. Tryck länge på eventuella andra meddelanden som du vill ge etiketter.
  4. Tryck på Mer uppe till höger.
  5. Tryck på Ändra etiketter.
  6. Lägg till eller ta bort etiketter.
  7. Tryck på OK
Flytta ett meddelande till en annan etikett
  1. Öppna Gmail-appen på en mobil eller surfplatta med Android.
  2. Öppna e-postmeddelandet som du vill flytta eller välj det i inkorgen.
  3. Tryck på Mer följt av Flytta till
  4. Välj etiketten som du vill flytta e-postmeddelandet till.

Tips! Du kan ändra Gmail-inställningarna så att den här åtgärden vidtas när du sveper ett meddelande åt vänster eller höger i meddelandelista.

Skapa, redigera och radera etiketter

Obs! Det är bara du som ser vilka etiketter som har lagts till för dina meddelanden.

Skapa en etikett
  1. Öppna Gmail på datorn. Det går inte att skapa etiketter i Gmail-appen.
  2. Klicka på Mer till vänster.
  3. Klicka på Skapa ny etikett.
  4. Ge etiketten ett namn.
  5. Klicka på Skapa.
Redigera en etikett
  1. Öppna Gmail på datorn. Det går inte att redigera etiketter i Gmail-appen.
  2. Håll muspekaren över etikettens namn till vänster på sidan.
  3. Klicka på nedåtpilen Rullgardinsmeny.
  4. Klicka på Redigera.
  5. Ändra etiketten.
  6. Klicka på Spara.
Ta bort en etikett
  1. Öppna Gmail på datorn. Det går inte att redigera etiketter i Gmail-appen.
  2. Håll muspekaren över etikettens namn till vänster på sidan.
  3. Klicka på nedåtpilen Rullgardinsmeny.
  4. Klicka på Ta bort etikett.
Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret