Opprett etiketter for å organisere Gmail

Du kan opprette etiketter til å lagre e-postene dine med. Legg til så mange etiketter du vil til en e-post.

Merk: Etiketter er annerledes enn mapper. Hvis du sletter en e-post, blir den slettet fra hver etikett den er tilknyttet, og fra hele innboksen din.

Merk e-poster med etiketter

Sett en etikett på e-posten du leser
  1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne en e-post.
  3. Trykk på Mer øverst til høyre.
  4. Trykk på Endre etiketter.
  5. Legg til eller fjern etiketter.
  6. Trykk på OK.
Sett en etikett på flere e-poster i innboksen
  1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk og hold på bokstaven eller bildet til venstre for e-posten.
  3. Trykk og hold på eventuelle andre e-poster du vil sette etiketter på.
  4. Trykk på Mer øverst til høyre.
  5. Trykk på Endre etiketter.
  6. Legg til eller fjern etiketter.
  7. Trykk på OK
Flytt en e-post til en annen etikett
  1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Åpne e-posten du vil flytte, eller velg den i innboksen.
  3. Trykk på Mer og så Flytt til
  4. Velg etiketten du vil flytte e-posten til.

Tips: Du kan endre Gmail-innstillingene dine slik at du raskt utfører denne handlingen ved å sveipe til venstre eller høyre på e-poster i e-postlisten.

Opprett, endre og slett etiketter

Merk: Bare du kan se etikettene som er satt på e-postene dine.

Opprett etiketter
  1. Åpne Gmail på en datamaskin. Du kan ikke opprette etiketter ved hjelp av Gmail-appen.
  2. Klikk på Mer på venstre side.
  3. Klikk på Opprett ny etikett.
  4. Gi navn til etiketten.
  5. Klikk på Opprett.
Endre etiketter
  1. Åpne Gmail på en datamaskin. Du kan ikke endre etiketter fra Gmail-appen.
  2. Hold markøren over navnet på etiketten til venstre på siden.
  3. Klikk på nedoverpilen Rullegardinpil.
  4. Klikk på Endre.
  5. Endre etiketten.
  6. Klikk på Lagre.
Slett etiketter
  1. Åpne Gmail på en datamaskin. Du kan ikke endre etiketter fra Gmail-appen.
  2. Hold markøren over navnet på etiketten til venstre på siden.
  3. Klikk på nedoverpilen Rullegardinpil.
  4. Klikk på Fjern etikett.