Opprett etiketter for å organisere Gmail

Du kan opprette etiketter til å lagre e-postene dine med. Legg til så mange etiketter du vil til en e-post.

Merk: Etiketter er annerledes enn mapper. Hvis du sletter en e-post, blir den slettet fra hver etikett den er tilknyttet, og fra hele innboksen din.

Opprett etiketter

Tips: Etikettene dine vises bare i innboksen din, ikke i mottakerens innboks.

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Rull nedover til venstre på siden og klikk på Mer.
  3. Klikk på Opprett ny etikett.
  4. Gi navn til etiketten.
  5. Klikk på Opprett.

Endre og slett etiketter

Endre etiketter

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Gå til navnet på etiketten til venstre på siden.
  3. Klikk på Mer .
  4. Endre etiketten.

Slett etiketter

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Hold markøren over etikettens navn til venstre på siden.
  3. Klikk på Mer  og så Fjern etiketten.

Legg til etiketter

Sett etiketter på e-poster i innboksen din

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Velg e-postene.
  3. Klikk på Etiketter øverst.
  4. Velg en etikett eller opprett en ny.

Sett etikett på en e-post du skriver

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Skriv ny.
  3. Klikk på Mer nederst til høyre.
  4. Klikk på Etiketter, og velg deretter etikettene du vil legge til.
  5. Klikk på Bruk.

Flytt en e-post til en annen etikett

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Velg e-posten.
  3. Klikk på Etiketter øverst.
  4. Fjern avmerkingen for den gjeldende etiketten, og velg en ny.
  5. Klikk på Bruk.

Vis eller skjul etiketter

Velg om etikettene dine skal vises i menylisten til venstre for innboksen din.

1. Gå til Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger og så øverst til høyre >Se alle innstillinger.
  3. Klikk på Etiketter-fanen.
  4. Utfør de ønskede endringene.

Se mer enn 500 etiketter

Til venstre på siden kan du se opptil 500 etiketter. Du kan ha etiketter inne i andre etiketter.
Merk: Hvis du har mer enn 500 etiketter, kan det ta lengre tid å laste inn listen.

Etikettene dine vises avhengig av om samtalevisning er på eller av.

• Hvis samtalevisningen er av: Etiketter vises bare på de enkelte e-postene du har satt etiketter på. Hvis noen svarer på disse e-postene, vises ikke etiketten i svaret.
  • Hvis samtalevisningen er på: Når du setter etikett på en hel tråd, vises etiketten bare på eksisterende e-poster, ikke nye.