Opprett etiketter for å organisere Gmail

Du kan opprette etiketter til å lagre e-postene dine med. Legg til så mange etiketter du vil til en e-post.

Merk: Etiketter er annerledes enn mapper. Hvis du sletter en e-post, blir den slettet fra hver etikett den er tilknyttet, og fra hele innboksen din.

Sett etikett på e-poster

Sett etikett på én e-post
  1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  3. Åpne en e-post. (Hvis du ønsker å bli værende i innboksen, kan du trykke på avsenderens profilbilde.)
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Endre etiketter.
  5. Merk av i boksene ved siden av etikettene du vil legge til.
  6. Trykk på Bruk Bruk øverst til høyre.
Sett etikett på flere e-poster
  1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  3. Til venstre trykker du på avsenderens profilbilde ved siden av e-postene du vil sette etikett på.
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Endre etiketter.
  5. Merk av i boksene ved siden av etikettene du vil legge til.
  6. Trykk på Bruk Bruk øverst til høyre.
Flytt en e-post til en annen etikett
  1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  3. Åpne e-posten. (Hvis du ønsker å bli værende i innboksen, kan du trykke på avsenderens profilbilde.)
  4. Øverst til høyre trykker du på Mer Mer og så Endre etiketter.
  5. Fjern merket i boksene ved siden av de gjeldende etikettene, og velg deretter nye etiketter.
  6. Trykk på Bruk Bruk øverst til høyre.
Sett etikett på meldinger automatisk
Følg disse trinnene hvis du vil sette etikett på bestemte e-poster automatisk, for eksempel fra en bestemt avsender.
  1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Trykk på Tilpassing av innboks og så Tilpassing av innboks og så Etiketter.
  4. Trykk på et etikettnavn. Hvis du ikke ser noen etikett du vil bruke, oppretter du en ny etikett først.
  5. Trykk på Legg til.
  6. Skriv inn et navn eller en e-postadresse i «Fra»-feltet.
    • Trykk på Og for å legge til flere søkekriterier, for eksempel et emne eller nøkkelord.
  7. Trykk på Lagre øverst til høyre.
Merk: Bare nye e-poster som samsvarer med disse kriteriene, blir lagt til i etiketten automatisk.

Opprett, endre og slett etiketter

Merk: Bare du kan se etikettene som er satt på e-postene dine.
Opprett etiketter
Create a gmail folder label
  1. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.
  2. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  3. Trykk på menyen .
  4. Klikk på Opprett ny under «Etiketter».
  5. Skriv et navn.
  6. Trykk på Ferdig.
Endre etiketter
  1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Trykk på Tilpassing av innboks og så Tilpassing av innboks og så Etiketter.
  4. Velg etiketten du vil endre eller slette.
  5. Trykk på Navn.
  6. Opprett et nytt navn.
  7. Trykk på Ferdig.
Slett etiketter
  1. Åpne Gmail-appen på iPad eller iPhone.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger .
  3. Trykk på Tilpassing av innboks og så Tilpassing av innboks og så Etiketter.
  4. Velg etiketten du vil endre eller slette.
  5. Trykk på Slett.