Gmailin postilaatikon järjestäminen tunnisteiden avulla

Voit järjestää postilaatikon sähköposteja määrittämällä tunnisteita. Tunnisteita käytetään kansioiden tapaan. Yhteen viestiin voi kuitenkin lisätä useita tunnisteita.

Tunnisteen lisääminen viestiin

Tunnisteen lisääminen vastaanotettuun viestiin
  1. Avaa Gmail.
  2. Avaa viesti.
  3. Valitse yläreunasta Tunniste Tunniste.
  4. Valitse lisättävien tunnisteiden valintaruudut tai luo uusi tunniste.

Vinkki: Voit lisätä tunnisteen useisiin viesteihin valitsemalla viestit postilaatikosta ja klikkaamalla sitten Tunniste Tunniste.

Tunnisteen lisääminen viestiin kirjoittamisen aikana
  1. Avaa Gmail.
  2. Valitse Kirjoita.
  3. Valitse oikeasta alanurkasta Lisää vaihtoehtoja Alanuoli.
  4. Valitse Tunniste.
  5. Valitse lisättävä tunniste.
Viestin siirtäminen toiseen tunnisteeseen
  1. Avaa Gmail.
  2. Avaa siirrettävä viesti tai valitse se postilaatikossasi.
  3. Valitse Siirrä kansioon Siirrä kohteeseen
  4. Valitse tunniste, johon haluat siirtää viestin.

Tunnisteiden luominen, muokkaaminen ja poistaminen

Huom. Vain sinä voit nähdä viesteihin lisäämäsi tunnisteet.

Tunnisteen luominen
  1. Avaa Gmail.
  2. Valitse vasemmalla Lisää.
  3. Valitse Luo uusi tunniste.
  4. Nimeä tunniste.
  5. Valitse Luo.
Tunnisteen muokkaaminen
  1. Avaa Gmail.
  2. Vie hiiri sivun vasemmassa reunassa olevan tunnisteen nimen päälle.
  3. Klikkaa alaspäin osoittavaa nuolta Alanuoli.
  4. Valitse Muokkaa.
  5. Muokkaa tunnistetta.
  6. Valitse Tallenna.
Tunnisteen poistaminen
  1. Avaa Gmail. Tunnisteita ei voi muokata Gmail-sovelluksella.
  2. Vie hiiri sivun vasemmassa reunassa olevan tunnisteen nimen päälle.
  3. Klikkaa alaspäin osoittavaa nuolta Alanuoli.
  4. Valitse Poista tunniste.

Tunnisteeni eivät näy

Tunnisteet eivät välttämättä näy vastausviesteissä tai uusissa viesteissä riippuen siitä, onko keskustelunäkymä käytössä vai ei.

• Jos keskustelunäkymä ei ole käytössä, tunnisteet näkyvät vain erikseen tunnisteella merkityissä viesteissä. Kun joku vastaa viestiin, tunnistetta ei näytetä vastausviestissä.
  • Jos keskustelunäkymä on käytössä, koko keskusteluun lisätty tunniste näkyy vain keskustelun nykyisissä viesteissä, ei uusissa viesteissä.