Tunnisteiden luominen Gmailin järjestämistä varten

Tunnisteet ovat kuin kansioita. Yhteen viestiin voi kuitenkin lisätä useita tunnisteita.

Tunnisteen lisääminen

Tunnisteen lisääminen postilaatikon viesteihin

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse viestit.
  3. Valitse yläreunasta Tunniste Tagi.
  4. Valitse tunniste tai luo uusi.

Tunnisteen lisääminen parhaillaan kirjoitettavaan viestiin

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse Kirjoita.
  3. Valitse oikeasta alakulmasta Lisää Lisää.
  4. Klikkaa Tunniste ja valitse sitten lisättävät tunnisteet.
  5. Valitse Käytä.

Viestin siirtäminen toiseen tunnisteeseen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse viesti.
  3. Valitse yläreunasta Tunniste Tagi.
  4. Poista valinta nykyisestä tunnisteesta ja valitse uusi tunniste.
  5. Valitse Käytä.

Tunnisteiden luominen, muokkaaminen ja poistaminen

Huom. Tunnisteet näkyvät vain omassa postilaatikossasi, ne eivät näy vastaanottajan postilaatikossa.

Tunnisteen luominen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Vieritä vasemmalta alas ja klikkaa Lisää.
  3. Valitse Luo uusi tunniste.
  4. Nimeä tunniste.
  5. Valitse Luo.

Tunnisteen muokkaaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Siirry sivun vasemmassa reunassa tunnisteen nimen kohdalle.
  3. Valitse Lisää Lisää.
  4. Muokkaa tunnistetta.

Tunnisteen poistaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Siirry sivun vasemmassa reunassa tunnisteen nimen kohdalle.
  3. Klikkaa Lisää Lisääja sitten Poista tunniste.

Tunnisteiden näyttäminen tai piilottaminen

Voit valita, näytetäänkö tunnisteet postilaatikon vasemman reunan valikkoluettelossa.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Siirry sivun vasemmassa reunassa tunnisteen nimen kohdalle.
  3. Valitse Lisää Lisää.
  4. Valitse Näytä tunnisteluettelossa ‑kohdasta Näytä tai Piilota.

Yli 500 tunnisteen näyttäminen

Näet sivun vasemmassa reunassa enintään 500 tunnistetta. Jos haluat nähdä yli 500 tunnistetta, valitse Lisää Lisää.

Tunnisteeni eivät näy

Tunnisteiden näkyminen määräytyy sen perusteella, onko keskustelunäkymä käytössä vai ei.

• Jos keskustelunäkymä ei ole käytössä, tunnisteet näkyvät vain erikseen tunnisteella merkityissä viesteissä. Kun joku vastaa viestiin, tunnistetta ei näytetä vastausviestissä.
  • Jos keskustelunäkymä on käytössä, koko keskusteluun lisätty tunniste näkyy vain keskustelun nykyisissä viesteissä, ei uusissa viesteissä.