Opret etiketter til at organisere Gmail

Du har mulighed for at oprette etiketter til dine mails. Du kan føje så mange etiketter, du ønsker, til en mail.

Bemærk! Etiketter fungere ikke ligesom mapper. Hvis du sletter en meddelelse, bliver den slettet fra alle etiketter, som den er knyttet til, og hele din indbakke.

Føj en etiket til en meddelelse

Føj en etiket til en enkelt meddelelse
  1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  3. Åbn en meddelelse. Hvis du vil blive i indbakken, kan du trykke på afsenderens profilbillede.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Skift etiketter.
  5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de etiketter, du vil tilføje.
  6. Tryk på Anvend Anvend øverst til højre.
Føj en etiket til flere meddelelser
  1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på afsenderens profilbillede til venstre for de meddelelser, du vil føje en etiket til.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Skift etiketter.
  5. Markér afkrydsningsfelterne ud for de etiketter, du vil tilføje.
  6. Tryk på Anvend Anvend øverst til højre.
Flyt en meddelelse til en anden etiket
  1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  3. Åbn meddelelsen. Hvis du vil blive i indbakken, kan du trykke på afsenderens profilbillede.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Skift etiketter.
  5. Fjern markeringerne i felterne ud for de aktuelle etiketter, og vælg derefter nye etiketter.
  6. Tryk på Anvend Anvend øverst til højre.
Føj automatisk etiketter til meddelelser
Hvis du automatisk vil føje etiketter til bestemte meddelelser, f.eks. fra en bestemt afsender, skal du følge denne vejledning.
  1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Tilpasning af indbakker og derefter Tilpasning af indbakker og derefter Etiketter.
  4. Tryk på et etiketnavn. Hvis du ikke kan se en etiket, du vil bruge, skal du først oprette en ny etiket.
  5. Tryk på Tilføj.
  6. Skriv et navn eller en mailadresse i feltet "Fra".
    • Hvis du vil tilføje flere søgekriterier, såsom et emne eller søgeord, kan du trykke på Og.
  7. Tryk på Gem øverst i højre hjørne.
Bemærk! Det er kun nye meddelelser, som matcher disse kriterier, der får tilføjet etiketten automatisk.

Opret, rediger og slet etiketter

Bemærk! Det er kun dig, der kan se de etiketter, der er føjet til dine meddelelser.
Opret en etiket
Create a gmail folder label
  1. Sørg for, at du har downloadet Gmail-appen.
  2. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  3. Tryk på menuen .
  4. Tryk på Opret ny under "Etiketter".
  5. Indtast et navn.
  6. Tryk på OK.
Rediger en etiket
  1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Tilpasning af indbakker og derefter Tilpasning af indbakker og derefter Etiketter.
  4. Vælg den etiket, du vil redigere eller slette.
  5. Tryk på Navn.
  6. Opret et nyt navn.
  7. Tryk på OK.
Slet en etiket
  1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Tilpasning af indbakker og derefter Tilpasning af indbakker og derefter Etiketter.
  4. Vælg den etiket, du vil redigere eller slette.
  5. Tryk på Slet.