Opret etiketter til at organisere Gmail

Du har mulighed for at oprette etiketter til dine mails. Du kan føje så mange etiketter, du ønsker, til en mail.

Bemærk! Etiketter fungere ikke ligesom mapper. Hvis du sletter en meddelelse, bliver den slettet fra alle etiketter, som den er knyttet til, og hele din indbakke.

Føj en etiket til en meddelelse

Føj en etiket til en meddelelse, du læser
  1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en meddelelse.
  3. Tryk på Mere øverst til højre.
  4. Tryk på Skift etiket.
  5. Tilføj eller fjern etiketter.
  6. Tryk på OK.
Føj en etiket til flere meddelelser i indbakken
  1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Hold bogstavet eller billedet til venstre for en meddelelse nede.
  3. Hold andre meddelelser nede, hvor du vil tilføje etiketter.
  4. Tryk på Mere øverst til højre.
  5. Tryk på Skift etiket.
  6. Tilføj eller fjern etiketter.
  7. Tryk på OK
Flyt en meddelelse til en anden etiket
  1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn den mail, du vil flytte, eller markér den i din indbakke.
  3. Tryk på Mere og så Flyt til
  4. Vælg den etiket, du vil flytte din mail til.

Tip! Du kan ændre dine indstillinger for Gmail, så du hurtigt kan foretage denne handling ved at stryge en meddelelse på listen med mails til højre eller venstre.

Opret, rediger og slet etiketter

Bemærk! Det er kun dig, der kan se de etiketter, der er føjet til dine meddelelser.

Opret en etiket
  1. Åbn Gmail på computeren. Du kan ikke oprette etiketter fra Gmail-appen.
  2. Klik på Mere ude til venstre.
  3. Klik på Opret en ny etiket.
  4. Giv etiketten et navn.
  5. Klik på Opret.
Rediger en etiket
  1. Åbn Gmail på computeren. Du kan ikke redigere etiketter fra Gmail-appen.
  2. Hold markøren over navnet på din etiket til venstre på siden.
  3. Klik på pilen Menupil.
  4. Klik på Rediger.
  5. Foretag ændringerne af din etiket.
  6. Klik på Gem.
Slet en etiket
  1. Åbn Gmail på computeren. Du kan ikke redigere etiketter fra Gmail-appen.
  2. Hold markøren over navnet på din etiket til venstre på siden.
  3. Klik på pilen Menupil.
  4. Klik på Fjern etiket.