Crear etiquetes per organitzar Gmail

Podeu crear etiquetes que emmagatzemin els correus electrònics. Afegiu-ne tantes com vulgueu a cada missatge.

Nota: les etiquetes són diferents de les carpetes. Si suprimiu un missatge, se suprimeix de totes les etiquetes amb què està relacionat i de la safata d'entrada.

Afegir una etiqueta a un missatge

Afegir una etiqueta a un sol missatge
  1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  3. Obriu un missatge. Si no us voleu moure de la safata d'entrada, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Canvia les etiquetes.
  5. Marqueu les caselles situades al costat de les etiquetes que vulgueu afegir.
  6. A la part superior dreta, toqueu Aplica Aplica.
Afegir una etiqueta a diversos missatges
  1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  3. A l'esquerra, toqueu la imatge de perfil del remitent dels missatges que vulgueu etiquetar.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Canvia les etiquetes.
  5. Marqueu les caselles situades al costat de les etiquetes que vulgueu afegir.
  6. A la part superior dreta, toqueu Aplica Aplica.
Moure un missatge a una altra etiqueta
  1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  3. Obriu el missatge. Si no us voleu moure de la safata d'entrada, toqueu la imatge de perfil del remitent.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més i, a continuació, Canvia les etiquetes.
  5. Desmarqueu les caselles situades al costat de les etiquetes actuals i, a continuació, seleccioneu les noves.
  6. A la part superior dreta, toqueu Aplica Aplica.
Etiquetar missatges automàticament
Si voleu afegir etiquetes automàticament a determinats missatges (per exemple, als d'un remitent concret), seguiu aquests passos:
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Toqueu Personalitzacions de la safata d'entrada i, a continuació, Personalitzacions de la safata d'entrada i, a continuació, Etiquetes.
  4. Toqueu el nom d'una etiqueta. Si no us interessa cap de les etiquetes actuals, primer creeu-ne una de nova.
  5. Toqueu Afegeix.
  6. Al camp "De", escriviu un nom o una adreça electrònica.
    • Toqueu Afegeix per afegir més criteris de cerca, com ara un assumpte o una paraula clau.
  7. A la part superior dreta, toqueu Desa.
Nota: només s'afegiran automàticament a l'etiqueta els missatges nous que coincideixin amb aquests criteris.

Crear, editar i suprimir etiquetes

Nota: sou l'única persona que pot veure les etiquetes que afegiu als missatges.
Crear una etiqueta
Create a gmail folder label
  1. Comproveu que hàgiu baixat l'aplicació Gmail.
  2. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  3. Toqueu Menú .
  4. A la secció "Etiquetes", toqueu Crea.
  5. Escriviu un nom.
  6. Toqueu Fet.
Editar una etiqueta
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Toqueu Personalitzacions de la safata d'entrada i, a continuació, Personalitzacions de la safata d'entrada i, a continuació, Etiquetes.
  4. Seleccioneu l'etiqueta que vulgueu editar o suprimir.
  5. Toqueu Nom.
  6. Poseu un altre nom.
  7. Toqueu Fet.
Suprimir una etiqueta
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Toqueu Personalitzacions de la safata d'entrada i, a continuació, Personalitzacions de la safata d'entrada i, a continuació, Etiquetes.
  4. Seleccioneu l'etiqueta que vulgueu editar o suprimir.
  5. Toqueu Suprimeix.