Crear etiquetes per organitzar Gmail

Podeu crear etiquetes que emmagatzemin els correus electrònics. Afegiu-ne tantes com vulgueu a cada missatge.

Nota: les etiquetes són diferents de les carpetes. Si suprimiu un missatge, se suprimeix de totes les etiquetes amb què està relacionat i de la safata d'entrada.

Crear una etiqueta

Consell: les vostres etiquetes no es mostren a la safata d'entrada del destinatari, sinó només a la vostra.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A l'esquerra, desplaceu-vos cap avall i, a continuació, feu clic a Més.
  3. Feu clic a Crea una etiqueta.
  4. Poseu un nom a l'etiqueta.
  5. Feu clic a Crea.

Editar i suprimir etiquetes

Editar una etiqueta

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part esquerra de la pàgina, aneu al nom de l'etiqueta.
  3. Feu clic a Més Més.
  4. Editeu l'etiqueta.

Suprimir una etiqueta

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part esquerra de la pàgina, passeu el cursor per sobre del nom de l'etiqueta.
  3. Feu clic a Més Més i després Suprimeix l'etiqueta.

Afegir una etiqueta

Etiquetar missatges de la safata d'entrada

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Seleccioneu els missatges.
  3. A la part superior, feu clic a Etiquetes Etiqueta.
  4. Seleccioneu una etiqueta o creeu-ne una.

Etiquetar un missatge que estigueu escrivint

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Feu clic a Redacta.
  3. A la part inferior dreta, feu clic a Més Més.
  4. Feu clic a Etiqueta i, a continuació, seleccioneu les etiquetes que vulgueu afegir.
  5. Feu clic a Aplica.

Moure un missatge a una altra etiqueta

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. Seleccioneu el missatge.
  3. A la part superior, feu clic a Etiquetes Etiqueta.
  4. Desmarqueu l'etiqueta actual i, a continuació, seleccioneu-ne una de nova.
  5. Feu clic a Aplica.

Mostrar o amagar etiquetes

Trieu si voleu que es mostrin o no les vostres etiquetes a la llista del menú que hi ha a l'esquerra de la safata d'entrada.

1. A l'ordinador, aneu a Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i després Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya "Etiquetes".
  4. Feu els canvis que vulgueu.

Veure més de 500 etiquetes

A la part esquerra de la pàgina, podeu veure-hi fins a 500 etiquetes. Podeu incloure etiquetes dins d'altres etiquetes.
Nota: si teniu més de 500 etiquetes, la llista pot tardar més a carregar-se.

Les etiquetes es mostren segons si la visualització de conversa està activada o desactivada.

• Si està desactivada: les etiquetes només es mostraran als missatges concrets que hàgiu etiquetat. Si algú respon a aquests missatges, l'etiqueta no es mostrarà a la resposta.
  • Si està activada: quan etiqueteu tota una conversa, l'etiqueta només es mostrarà als missatges existents, no als nous.