Teman i Gmail

Du kan ändra bakgrund i Gmail genom att välja ett tema.

Välja bland befintliga teman

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Teman.
  4. Klicka på ett tema. Du kan göra ändringar i vissa teman genom att klicka på Textbakgrund Text Background, Vinjettering Vignette eller Oskärpa Blur.
  5. Klicka på Spara.

Använda ett av dina foton som bakgrund

Börja med att kontrollera att du har laddat upp bilden som du vill använda i ett nytt eller befintligt album i photos.google.com/. Läs mer om hur du kommer igång med Google Foto.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar uppe till höger.
  3. Klicka på Teman.
  4. Klicka på Mina foton nere till vänster.
  5. Välj en bild eller klicka påAktuellt. Om bilden ser suddig ut kan du testa att ladda upp ett större foto.
  6. Klicka på Välj.
  7. Du kan ändra temat genom att klicka på Textbakgrund Text Background, Vinjettering Vignette eller Oskärpa Blur på sidans nedre del.
  8. Klicka på Spara.

Relaterad artikel

Ändra profilbilden i Gmail