Håll koll på allt som är viktigt med Gmails nya gränssnitt. Läs mer om den nya layouten.

Ändra Gmail-bakgrund

Du kan ändra bakgrund i Gmail genom att välja ett tema. På en dator kan du göra en egen bakgrund:

• Standardtemat.
  • Mörkt tema.
  • Andra tillgängliga teman.
  • Ditt eget uppladdade foto.

Viktigt! Om du vill spara batteri och göra det lättare att visa meddelanden på mobilen ändrar du temat till Mörkt läge.

Ändra bakgrund

Viktigt! Mörkt läge är endast tillgängligt på Android-enheter version Q eller senare.

1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på menyn uppe till vänster.
  3. Tryck på Inställningar and then Allmänna inställningar.
  4. Tryck på Tema.
  5. Välj Ljust, Mörkt eller Systemets standardinställning.

Relaterad artikel

Ändra profilbilden i Gmail