Gmail-temaer

Hvis du bruker Gmail på datamaskinen, kan du velge et tema for å endre Gmail-bakgrunnen.

Velg fra eksisterende temaer

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Temaer og deretter Angi tema.
  4. Klikk på et tema. Enkelte temaer kan tilpasses med Tekstbakgrunn-, Vignettering- og Gjør uskarpt-knappene som vises nederst.
  5. Klikk på Lagre.

Bruk et av bildene dine som bakgrunn

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Temaer.
  4. Klikk på Mine bilder nederst til høyre.
  5. Velg et bilde, eller klikk på Fremhevet. Hvis bildet ser uskarpt ut, kan du prøve å laste opp et større bilde.
  6. Klikk på Velg.
  7. Nederst gjør du eventuelle endringer i temaet ved hjelp av knappene for tekstbakgrunn, vignettering og uskarphet.
  8. Klikk på Lagre.