Gmail-temaer

Hvis du bruker Gmail på datamaskinen, kan du velge et tema for å endre Gmail-bakgrunnen.

Velg fra eksisterende temaer

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på innstillingsikonet Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Temaer.
  4. Klikk på et tema.
  5. Gjøre eventuelle endringer i temaet ved hjelp av knappene for tekstbakgrunn, vignettering og uskarphet nær bunnen.
  6. Klikk på Lagre.

Bruk et av bildene dine som bakgrunn

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på innstillingsikonet Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Temaer.
  4. Klikk på Mine bilder nederst til høyre.
  5. Velg et bilde, eller klikk på Utvalgte bilder. Hvis bildet ser uskarpt ut, kan du prøve å laste opp et større bilde.
  6. Klikk på Velg.
  7. Gjøre eventuelle endringer i temaet ved hjelp av knappene for tekstbakgrunn, vignettering og uskarphet nær bunnen.
  8. Klikk på Lagre.