Gmail-temaer

Hvis du bruker Google Apps, har du ikke tilgang til temaer hvis administratoren har slått dem av.

Gi Gmail-kontoen din et personlig preg ved å velge et bakgrunnstema som pynter opp innboksen din.

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på tannhjulikonet Settings øverst til høyre.
  3. Klikk på Temaer.
  4. Klikk for å velge et tema. Øverst ser du spesialtilpassede temaer som er laget av Google-brukere, og lenger nede ser du klassiske Gmail-temaer.
  5. Hvis du vil, kan du legge til effekter ved å bruke knappene Tekstbakgrunn, Vignettering eller Gjør uskarpt nedenfor.

Tips: Vil du se flere bilder? Klikk på Flere bilder på det siste bildet i delen med spesialtilpassede temaer.

Velg ditt eget bilde

Du kan også velge å bruke dine egne bilder som temaer. Etter å ha fulgt trinnene over, klikk på Mine bilder, og velg deretter et bilde (vi anbefaler at du velger et bilde som er større enn 2560 x 1920 piksler) fra datamaskinen, telefonen, et bildealbum eller nettet.

Del temaet ditt

Etter at du har laget et tilpasset tema, kan du dele det med venner via Google+, ved å sende en e-post eller ved å kopiere og lime inn linken til temaet ditt. Når du har opprettet et tilpasset tema, spør vi om og hvordan du ønsker å dele temaet ditt med andre.

Når du laster opp et bilde for et tilpasset tema, lagres bildet i et album i enten Google+ eller Picasa. Hvis du sletter bildet fra Google+ eller Picasa, kan ikke andre se eller bruke det delte temaet ditt. Bildet blir også fjernet fra Gmail-bakgrunnen din i løpet av dagen.

Når vennene dine klikker på linken du har delt med dem, får de se en bekreftelsesmelding. Hvis de klikker på OK, endres bakgrunnen deres automatisk til det tilpassede temaet ditt.