Gmail-temaer

Hvis du bruker Google Apps, har du ikke tilgang til temaer hvis administratoren har deaktivert dem.

Gi Gmail et personlig preg ved å velge et bakgrunnstema – så blir innboksen din enda finere.

1. Åpne Gmail.
  2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre.
  3. Velg Temaer.

Farge, HD og klassiske temaer

Noen temaer endres i løpet av dagen, og hvis du velger et slikt tema, får du se en rullegardinmeny der du kan velge et sted. Vi bruker stedet du angir, til å endre temaene etter soloppgang, solnedgang og/eller været der du er. Hvis du ikke skriver inn en by, eller hvis du skriver inn en ugyldig by, velges hovedstaden i landet du valgte.

Du ser hvilke temaer som endres, ved å se nederst til høyre på miniatyrbildet til temaet. Små ikoner viser hvorvidt temaet endrer seg etter vær, tid på dagen eller ukedag. Hvis du ser et hvitt hjørne, betyr det dessuten at e-postlistebakgrunnen i temaet er lys. Hvis hjørnet er svart, betyr det at bakgrunnen er mørk.

Temaer som kan tilpasses

Har du et bilde av hunden din som du vil bruke som bakgrunnstema? Det er ikke noe problem – du kan også bruke dine egne bilder som tema. Velg et av de to alternativene under «Temaer som kan tilpasses»: Lyst eller Mørkt. Deretter kan du velge et bilde (vi anbefaler at du velger et bilde som er større enn 2560 x 1920 piksler) fra datamaskinen, telefonen, et bildealbum eller nettet.

Du kan også velge et tilpasset tema blant et utvalg av aktuelle bilder.

Del temaet ditt

Etter at du har laget et tilpasset tema, kan du dele det med venner via Google+, ved å sende en e-post eller ved å kopiere og lime inn linken til temaet ditt. Når du har opprettet et tilpasset tema, spør vi om og hvordan du ønsker å dele temaet ditt med andre.

Når du laster opp et bilde for et tilpasset tema, lagres bildet i et album i enten Google+ eller Picasa. Hvis du sletter bildet fra Google+ eller Picasa, kan ikke andre se eller bruke det delte temaet ditt. Bildet blir også fjernet fra Gmail-bakgrunnen din i løpet av dagen.

Når vennene dine klikker på linken du har delt med dem, får de se en bekreftelsesmelding. Hvis de klikker på OK, endres bakgrunnen deres automatisk til det tilpassede temaet ditt.