Vi har fått rapporter om at noen brukere uventet har blitt logget av kontoene sine. Vi undersøker saken, men ta det helt med ro: Det finnes ingen indikasjoner på at dette er forbundet med nettfisking eller trusler mot kontosikkerheten. Prøv å logge på igjen på accounts.google.com, og hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det ved å følge denne linken. Hvis du bruker 2-trinns bekreftelse, kan det ta litt tid før du mottar en kode på SMS. Du kan prøve på nytt eller bruke reservekoder.

Gmail-temaer

Hvis du bruker Gmail på datamaskinen, kan du velge et tema for å endre Gmail-bakgrunnen.

Velg fra eksisterende temaer

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Temaer.
  4. Klikk på et tema.
  5. Nederst gjør du eventuelle endringer i temaet ved hjelp av knappene for tekstbakgrunn, vignettering og uskarphet.
  6. Klikk på Lagre.

Bruk et av bildene dine som bakgrunn

1. Åpne Gmail på en datamaskin.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Temaer.
  4. Klikk på Mine bilder nederst til høyre.
  5. Velg et bilde, eller klikk på Fremhevet. Hvis bildet ser uskarpt ut, kan du prøve å laste opp et større bilde.
  6. Klikk på Velg.
  7. Nederst gjør du eventuelle endringer i temaet ved hjelp av knappene for tekstbakgrunn, vignettering og uskarphet.
  8. Klikk på Lagre.