Endre Gmail-bakgrunnen din

Du kan velge et tema for å endre Gmail-bakgrunnen din. På datamaskiner kan du velge mellom følgende bakgrunner:

• Standardtema
  • Mørkt tema
  • Andre tilgjengelige temaer
  • Et bilde som er lastet opp til Google Foto

Viktig:

• Hvis du vil bruke et opplastet bilde som bakgrunn, må du legge det til i Google Foto. Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer bilder og videoer.
  • Med enkelte temaer kan du endre tekstbakgrunnen, gjøre hjørner mørkere eller gjøre bakgrunnen uskarp. Hvis disse alternativene ikke er tilgjengelige, kan du ikke gjøre endringer i det valgte temaet.
  • Viktig: Hvis du vil spare batteri og gjøre det enklere å se meldinger på mobilenheter, kan du endre temaet til mørk modus.

Bytt bakgrunnstema

Viktig: Mørkt tema er bare tilgjengelig på Android 10 eller nyere.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen  øverst til venstre.
  3. Trykk på Innstillinger and then Generelle innstillinger.
  4. Trykk på Tema.
  5. Velg Lyst, Mørkt eller Systemstandard.

Relatert artikkel

Endre Gmail-profilbilde