Gmailin taustan vaihtaminen

Voit valita Gmailin taustana käytettävän teeman. Tietokoneella taustaksi voi valita jonkin seuraavista:

• Oletusteema
  • Tumma teema
  • Muut käytettävissä olevat teemat
  • Google Kuviin ladattu kuva

Tärkeää:

• Jos haluat käyttää ladattua kuvaa taustana, lisää kuva Google Kuviin. Lue lisää valokuvien ja videoiden varmuuskopioinnista.
  • Osassa teemoista tekstin taustaa voi muuttaa, reunoja tummentaa tai taustan sumentaa. Jos näitä vaihtoehtoja ei näy, valittuun teemaan ei voi tehdä muutoksia.
  • Tumma teema säästää akkua ja helpottaa viestien lukemista mobiililaitteilla.

Taustan teeman muuttaminen

Tärkeää: Tumma tila on käytettävissä laitteilla, joissa on iOS 13 tai sitä uudempi versio.

Jos käytössäsi on iOS 13 tai sitä uudempi versio, järjestelmäasetukseksi voi muuttaa tumman tai vaalean teeman. Gmail-sovellus päivittyy automaattisesti vastaamaan järjestelmäasetusta.

1. Avaa Asetukset ja sitten Näyttö ja kirkkaus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse Vaalea tai Tumma.

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Gmailin profiilikuvan vaihtaminen