Pysy ajan tasalla Gmailin uuden käyttöliittymän tärkeistä ominaisuuksista. Lue lisää uudesta asettelusta.

Gmailin taustan vaihtaminen

Voit valita Gmailin taustana käytettävän teeman. Tietokoneella voit valita taustaksi jonkin seuraavista:

• Oletusteema
  • Tumman tilan teema
  • Muut käytettävissä olevat teemat
  • Itse lataamasi kuva

Tärkeää: Voit säästää akkua ja helpottaa viestien lukemista mobiililaitteella vaihtamalla teemaksi tumman tilan.

Taustan vaihtaminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset and then Näytä kaikki asetukset
  3. Valitse Teemat-kohdan vierestä Näytä kaikki.
  4. Valitse teemaikkunasta haluamasi teema.
    1. Jos haluat käyttää oletusteemaa, valitse Oletus.
    2. Jos haluat käyttää tummaa tilaa, valitse Tumma.
    3. Jos haluat käyttää aiemmin ladattua teemaa, valitse haluamasi teema.
  5. Valinnainen: Tee teemaan muutoksia. Teemaikkunan alareunasta voit
    1. muuttaa tekstin taustaa valitsemalla Tekstin tausta Text Background
    2. tummentaa kulmia valitsemalla Lisää vinjetti Vignette
    3. sumentaa taustateeman valitsemalla Sumenna Blur.
  6. Valitse Tallenna.

Kuvan asettaminen taustaksi

Tarkista aluksi, että olet ladannut haluamasi kuvan uuteen tai aiemmin luotuun albumiin osoitteessa photos.google.com. Katso, miten pääset alkuun Google Kuvien käytössä.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset and then Näytä kaikki asetukset
  3. Valitse Teemat-kohdan vierestä Näytä kaikki.
  4. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Omat kuvat
  5. Klikkaa Suositellut kuvat, Omat kuvat tai Viimeksi valitut and then valitse haluamasi kuva.
  • Vinkki: Jos kuva näyttää sumealta, kokeile suurempaa kuvaa.
  1. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Valitse.
  2. Valinnainen: Tee teemaan muutoksia. Teemaikkunan alareunasta voit
    1. muuttaa tekstin taustaa valitsemalla Tekstin tausta Text Background
    2. tummentaa kulmia valitsemalla Lisää vinjetti Vignette
    3. sumentaa taustateeman valitsemalla Sumenna Blur.
  3. Valitse Tallenna

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Gmailin profiilikuvan vaihtaminen