Skift din baggrund i Gmail

Du kan ændre din baggrund i Gmail ved at vælge et tema. På en computer kan du bruge disse baggrunde:

• Standardtemaet
  • Mørkt tema
  • Andre tilgængelige temaer
  • Et billede, der er uploadet til din Google Fotos-app

Vigtigt!

• Hvis du vil bruge et uploadet billede som din baggrund, skal du tilføje billedet i Google Fotos. Få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer billeder og videoer.
  • Visse temaer gør det muligt for dig at ændre tekstbaggrunden, gøre hjørnerne mørkere eller sløre baggrunden. Hvis valgmulighederne ikke er tilgængelige, kan du ikke foretage ændringerne af det valgte tema.
  • Skift til Mørkt tema for at spare på batteriet og gøre det nemmere at se beskeder på mobilen.

Skift baggrundstemaet

Vigtigt! Mørkt tema er kun tilgængeligt på Android 10 og nyere.

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger and then Generelle indstillinger.
  4. Tryk på Tema.
  5. Vælg Lyst, Mørkt eller Systemstandard.

Relateret artikel

Skift dit profilbillede i Gmail