Endre Gmail-bakgrunnen din

Du kan velge et tema for å endre Gmail-bakgrunnen din. På datamaskiner kan du velge mellom følgende bakgrunner:

• Standardtema
  • Mørkt tema
  • Andre tilgjengelige temaer
  • Et bilde som er lastet opp til Google Foto

Viktig:

• Hvis du vil bruke et opplastet bilde som bakgrunn, må du legge det til i Google Foto. Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer bilder og videoer.
  • Med enkelte temaer kan du endre tekstbakgrunnen, gjøre hjørner mørkere eller gjøre bakgrunnen uskarp. Hvis disse alternativene ikke er tilgjengelige, kan du ikke gjøre endringer i det valgte temaet.
  • Viktig: Hvis du vil spare batteri og gjøre det enklere å se meldinger på mobilenheter, kan du endre temaet til mørk modus.

Bytt bakgrunnstema

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Tema ved siden av Se alle
  4. Velg et tema i temavinduet.
    • Hvis du vil bruke standardtemaet, velger du Standard.
    • Velg Mørkt for mørkt tema.
    • For et forhåndsopplastet tema, velg et tema.
  5. Valgfritt: Du kan bytte tema nederst i temavinduet hvis det er tilgjengelig.
    • Du kan endre tekstbakgrunnen ved å klikke på Tekstbakgrunn Text Background.
    • Du kan gjøre hjørnene mørkere ved å klikke på Vignettering Vignette.
    • Du kan gjøre bakgrunnstemaet uskarpt ved å klikke på Gjør uskarpt Blur.
  6. Klikk på Lagre.

Angi et bilde som bakgrunn

Sjekk først at du har lastet opp bildet du vil bruke, til et nytt eller allerede eksisterende album på photos.google.com. Finn ut hvordan du kommer i gang med Google Foto.

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Tema ved siden av Se alle.
  4. Klikk på Mine bilder nederst til venstre i temavinduet.
  5. Velg Fremhevet eller Mine bilder i bakgrunnsvinduet.
  6. Velg et bilde.
    • Hvis bildet er uskarpt, kan du velge et større bilde.
  7. Klikk på Velg nederst til venstre.
  8. Valgfritt: Nederst i temavinduet kan du bytte tema.
    1. Du kan endre tekstbakgrunnen ved å klikke på Tekstbakgrunn Text Background.
    2. Du kan gjøre hjørnene mørkere ved å klikke på Vignettering Vignette.
    3. Du kan gjøre bakgrunnstemaet uskarpt ved å klikke på Gjør uskarpt Blur.
  9. Klikk på Lagre.

Relatert artikkel

Endre Gmail-profilbilde