Google Chatin huoneet ovat nyt "tiloja"

Mitä tilat ovat?

Jos olet käyttänyt Chatia Gmailissa, 8.9.2021 alkaen nimen "Huoneet" tilalle on päivittynyt automaattisesti "Tilat". Tämä muutos ei vaikuta millään tavalla Chatin toimintaan. Myöhemmin tiloja parannetaan lisäämällä niihin uusia ominaisuuksia, kuten samaa aihetta koskevat viestiketjut, löydettävissä olevat tilat, parannetut käyttäjäroolit ja parannettu moderointi.

Mitä tämä merkitsee minun kannaltani?

Huoneiden nimen vaihtuminen "tiloiksi" ei ole vaikuttanut millään tavalla Chatin huoneiden toimintaan. Voit jatkossakin käyttää samoja ominaisuuksia, jotka ovat tällä hetkellä käytettävissä huoneissa, esimerkiksi ryhmän viestintää, tiedostojen jakamista ja tehtävien määrittämistä.

Lue lisää tiloista ja muista Google Workspacen tulevista muutoksista blogistamme.