Automatisk videresending av Gmail-e-poster til en annen konto

Du kan velge å videresende alle nye e-poster til en annen e-postadresse, eller bare videresende bestemte typer e-poster.

Konfigurer automatisk videresending

Du kan videresende e-postene dine automatisk til en annen adresse. Du kan velge å videresende alle nye e-poster eller bare noen bestemte.

Merk: Du kan bare konfigurere videresending på datamaskiner – ikke via Gmail-appen. Hvis du har en konto via jobben eller skolen og har problemer, kan du kontakte administratoren din.Slå automatisk videresending av eller på

Merk: E-poster som havner i søppelpostmappen, blir ikke videresendt.

Slå på automatisk videresending

1. Åpne Gmail med kontoen du vil videresende e-poster fra, på en datamaskin. Du kan bare videresende e-post for én enkelt Gmail-adresse – og ikke en e-postgruppe eller et alias.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Videresending og POP/IMAP-fanen.
  5. Klikk på Legg til en videresendingsadresse i «Videresending»-delen.
  6. Skriv inn e-postadressen du vil videresende e-poster til.
  7. Klikk på Neste og så Gå videre og så OK.
  8. En bekreftelses-e-post sendes til adressen du oppga. Klikk på bekreftelseslinken i e-posten når du har mottatt den.
  9. Gå tilbake til innstillingssiden for Gmail-kontoen du vil videresende e-poster fra, og last inn siden på nytt.
  10. Klikk på Videresending og POP/IMAP-fanen.
  11. Velg Videresend en kopi av innkommende e-post i «Videresending»-delen.
  12. Velg hva du vil skal skje med Gmail-kopien av e-postene dine. Vi anbefaler å beholde Gmail-kopien i innboksen.
  13. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Slå av automatisk videresending

1. Åpne Gmail på datamaskinen med kontoen du vil slutte å videresende e-poster fra.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Videresending og POP/IMAP-fanen.
  5. Klikk på Slå av videresending i «Videresending»-delen.
  6. Klikk på Lagre endringene nederst.
Bare videresend bestemte typer e-poster

Hvis du vil videresende bare bestemte typer e-poster til en annen konto, kan du opprette et filter for disse e-postene.

Når du konfigurerer filteret, kan du velge hvilken e-postadresse e-postene skal videresendes til.

Hvis du ikke ser noen e-postadresse du kan videresende e-poster til, må du følge fremgangsmåten ovenfor for å slå på videresending.

Videresend til flere kontoer

Du kan bare videresende alle e-postene dine automatisk til én konto.

For å videresende e-post til flere kontoer, bruk fremgangsmåten ovenfor i «Bare videresend bestemte typer e-poster» for å lage filtre som videresender e-poster til forskjellige kontoer.

Jeg har fått et varsel om videresending

«Du videresender e-post»-varselet

Hvis du konfigurerer automatisk videresending av e-post ved hjelp av trinnene ovenfor, kan du se et varsel i innboksen din den første uken etter at videresending ble slått på. Dette er en påminnelse om at videresending er slått på, som gir deg mulighet til å gjennomgå innstillingene for videresending.

Hvis du slår av videresending, forsvinner dette varselet.

«Filtrene dine videresender noe av e-posten din»-varselet

Hvis du har opprettet filtre som videresender bestemte e-poster til en annen e-postadresse, kan du se dette varselet i innboksen din den første uken etter at filteret ble konfigurert. Dette er en påminnelse om at videresending er slått på, som gir deg mulighet til å gjennomgå innstillingene for videresending.

Hvis du endrer filteret sånn at det slutter å videresende e-poster, forsvinner dette varselet.

Jeg ser et varsel om videresending, men jeg har ikke konfigurert videresending

Hvis du ser et varsel om videresending, men aldri har konfigurert det på kontoen din, må du gjøre følgende:

1. Endre passordet ditt med en gang. Noen andre kan ha tilgang til Gmail-kontoen din.
  2. Følg fremgangsmåten ovenfor for å slå av videresending.