Videresend automatisk Gmail-meddelelser til en anden konto

Du kan vælge at videresende alle dine nye meddelelser eller kun bestemte typer meddelelser til en anden e-mailadresse.

Konfigurer automatisk videresendelse

Du kan videresende dine meddelelser automatisk til en anden adresse. Du kan vælge at videresende alle nye meddelelser eller blot bestemte meddelelser.

Bemærk! Du kan kun konfigurere videresendelse på din computer og ikke i Gmail-appen.

Slå automatisk videresendelse til eller fra

Bemærk! Når dine nye meddelelser videresendes, medtages meddelelser fra Spam ikke.

Slå automatisk videresendelse til

1. Åbn Gmail på din computer ved hjælp af den konto, du vil videresende meddelelser fra. Du kan kun videresende meddelelser for en enkelt Gmail-adresse og ikke for en e-mailgruppe eller et e-mailalias.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Klik på Tilføj en adresse til videresendelse i sektionen "Videresendelse".
  6. Indtast den e-mailadresse, du vil videresende meddelelser til.
  7. Klik på Næste og dernæst Fortsæt og dernæst OK.
  8. Der sendes en meddelelse med en bekræftelse til den indtastede adresse. Klik på bekræftelseslinket i meddelelsen.
  9. Gå tilbage til siden Indstillinger for den Gmail-konto, du vil videresende meddelelser fra, og genstart browseren.
  10. Vælg Videresend en kopi af indgående e-mail til.
  11. Vælg, hvad der skal ske med Gmail-kopien af dine e-mails. Vi anbefaler, at du vælger Behold Gmails kopi i indbakken.
  12. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Slå automatisk videresendelse fra

1. Åbn Gmail på din computer ved hjælp af den konto, du vil stoppe med at videresende meddelelser fra.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Klik på Deaktivér videresendelse i sektionen "Videresendelse".
Videresend kun bestemte typer meddelelser

Hvis du kun vil videresende bestemte typer meddelelser til en anden konto, kan du oprette et filter til disse meddelelser.

Når du konfigurerer dit filter, kan du vælge, hvilke e-mailadresser du vil videresende disse meddelelser til.

Hvis der ikke vises en e-mailadresse, du kan videresende meddelelser til, kan du følge ovenstående vejledning for at slå videresendelse til.

Bemærk! Du kan oprette op til 20 filtre til videresendelse til andre adresser.

Videresend til flere konti

Du kan kun videresende alle dine meddelelser automatisk til én konto.

Hvis du vil videresende e-mails til flere konti, kan du følge trinnene i ovenstående vejledning "Videresend kun bestemte typer meddelelser" for at oprette filtre til videresendelse af meddelelser til forskellige konti.

Jeg har modtaget en underretning om videresendelse

Underretningen "Du videresender din e-mail"

Hvis du har konfigureret automatisk videresendelse ved hjælp af ovenstående vejledning, vises en underretning i din indbakke i den første uge, efter du slog videresendelse til. Denne underretning er en påmindelse om, at videresendelse er slået til, og giver dig muligheden for at gennemgå dine indstillinger for videresendelse.

Hvis du slår videresendelse fra, forsvinder denne underretning.

Underretningen "Dine filtre videresender nogle af dine e-mails"

Hvis du har oprettet et filter, der videresender bestemte meddelelser til en anden e-mailadresse, vises denne underretning i din indbakke i den første uge, efter du konfigurerede filteret. Denne underretning er en påmindelse om, at videresendelse er slået til, og giver dig muligheden for at gennemgå dine indstillinger for videresendelse.

Hvis du ændrer dit filter, så det stopper med at videresende meddelelser, forsvinder denne underretning.

Der vises en underretning om videresendelse, men jeg har ikke konfigureret videresendelse

Hvis du ser en underretning om videresendelse, uden at du har konfigureret videresendelse, skal du følge denne vejledning:

1. Skift adgangskode med det samme. En anden person har muligvis adgang til din Gmail-konto.
  2. Følg ovenstående vejledning for at slå videresendelse fra.