Videresend automatisk e-mails til en anden konto

Du kan automatisk få videresendt dine e-mails til en anden adresse. Du kan videresende alle dine nye meddelelser eller bare bestemte meddelelser. Bemærk, at spammeddelelser ikke medtages, når du vælger at videresende alle nye e-mails.

Hvis du vil videresende e-mails fra en anden e-mailudbyder til Gmail, skal du ændre indstillingerne på den anden konto og ikke i Gmail. Gå til din anden e-mailudbyders hjælpeside for at se, om automatisk videresendelse er tilgængelig, og hvordan du konfigurerer funktionen.

Videresend alle nye e-mails

1. Åbn den Gmail-konto, du vil videresende fra.
  2. Klik på tandhjulet øverst til højre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Klik på Tilføj en adresse til videresendelse under afsnittet "Videresendelse".
  6. Indtast den e-mailadresse, du vil videresende til.
  7. Af sikkerhedsmæssige årsager sender vi en bekræftelse via e-mail til denne adresse. Åbn din anden e-mailkonto, og find e-mailen med bekræftelsen fra Gmail-teamet. Tjek din spammappe, hvis du har problemer med at finde den.
  8. Klik på bekræftelseslinket i den pågældende e-mail.
  9. Tilbage i din Gmail-konto skal du genindlæse siden i din webbrowser – se efter genindlæsningsikonet. .
  10. Tilbage på siden Videresendelse og POP/IMAP under Indstillinger skal du tjekke, at Videresend en kopi af indgående e-mail er valgt, og at din e-mailadresse findes i rullemenuen.
  11. I den anden rullemenu skal du vælge, hvad Gmail skal gøre med dine meddelelser, når de er blevet videresendt, eksempelvis behold Gmails kopi i indbakken (anbefales) eller arkivér Gmails kopi.
  12. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Videresend kun visse e-mails

Hvis du vil videresende bestemte typer meddelelser til en anden konto, kan du bruge filtre til at videresende meddelelser, der opfylder bestemte kriterier. En forælder kan eksempelvis automatisk videresende e-mails fra barnets skole til den anden forælder. Få flere oplysninger om filtre.

Videresend til flere konti

Gmail kan kun automatisk videresende alle dine e-mails til én e-mailadresse ad gangen. Du kan se, hvilken adresse Gmail i øjeblikket videresender til, på fanen Videresendelse og POP/IMAP under Indstillinger.

For at videresende e-mails til flere konti kan du bruge filtre til at videresende bestemte meddelelsestyper til hver konto. Du kan oprette op til 20 filtre til videresendelse til andre adresser. Få flere oplysninger om filtre.

Stop automatisk videresendelse

Hvis du ikke længere vil videresende dine e-mails automatisk, skal du følge denne vejledning:

1. Åbn den Gmail-konto, du videresender fra.
  2. Klik på tandhjulet øverst til højre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Vælg Deaktiver videresendelse i afsnittet "Videresendelse".
  6. Klik på den første rullemenu efter "Videresend en kopi af indgående e-mails til", og se, om der vises nogen adresser som "(i brug af et filter)". Vælg Fjern for at fjerne videresendelsesfiltret.

Ser du en adresse, du ikke kender?

Hvis du har mistanke om, at videresendelse blev tilføjet uden din tilladelse, skal du straks ændre din adgangskode og gennemgå sikkerhedstjeklisten for Gmail.