Videresend e-mails til en anden konto

Med Gmail kan du automatisk videresende indgående e-mails til en anden e-mailadresse.

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på tandhjulet øverst til højre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Klik Tilføj en adresse til videresendelse i afsnittet "Videresendelse".
  6. Indtast den e-mailadresse, du vil videresende til.
  7. Af sikkerhedsmæssige årsager sender vi en bekræftelse til den angivne e-mailadresse.
  8. Åbn den e-mailkonto, du videresender til, og se bekræftelses-e-mailen fra Gmail-teamet.
  9. Klik på bekræftelseslinket i den pågældende e-mail.
  10. Vend tilbage til din Gmail-konto, og opdater siden.
  11. Vælg Videresend en kopi af indgående mail til, og tjek, at din nye adresse til videresendelse står på listen i den første rullemenu.
  12. I den anden rullemenu skal du vælge, hvad Gmail skal gøre ved dine meddelelser, f.eks. beholde Gmails kopi i indbakken eller arkivere Gmails kopi.
  13. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Bemærk! Selv om der kan tilføjes flere e-mailadresser som adresser til videresendelse på fanen Videresendelse og POP/IMAP, kan Gmail kun automatisk videresende e-mails til én adresse ad gangen. Den adresse, der er i brug, vises i rullemenuen ved siden af "Videresend en kopi af indgående e-mails til".

Tip! Brug filtre til videresendelse

Hvis du vil videresende bestemte typer meddelelser til en anden konto, kan du bruge filtre til at videresende meddelelser, der opfylder bestemte kriterier. Du kan oprette 20 filtre til videresendelse til andre adresser. Få flere oplysninger om filtre.

Sådan deaktiveres automatisk videresendelse

Hvis du ikke længere vil videresende dine e-mails automatisk, skal du følge denne vejledning:

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på tandhjulet øverst til højre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Vælg fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Vælg Deaktiver videresendelse i afsnittet "Videresendelse".
  6. Klik på den første rullemenu efter "Videresend en kopi af indgående e-mails til", og se, om der vises nogen adresser som "(i brug af et filter". Vælg "Fjerne" for at fjerne videresendelsesfiltret.
Hvis du har mistanke om, at videresendelsen er blevet oprettet uden din tilladelse, skal du straks ændre din adgangskode og gå til Gmail security checklist.