Videresend automatisk Gmail-meddelelser til en anden konto

Du kan vælge at videresende alle dine nye meddelelser eller kun bestemte typer meddelelser til en anden mailadresse.

Konfigurer automatisk videresendelse

Du kan videresende dine meddelelser automatisk til en anden adresse. Du kan vælge at videresende alle nye meddelelser eller blot bestemte meddelelser.

Bemærk! Du kan kun konfigurere videresendelse på din computer og ikke i Gmail-appen.

Slå automatisk videresendelse til eller fra

Bemærk! Når dine nye meddelelser videresendes, medtages meddelelser fra Spam ikke.

Slå automatisk videresendelse til

1. Åbn Gmail på din computer med den konto, du vil videresende meddelelser fra. Du kan kun videresende meddelelser for en enkelt Gmail-adresse og ikke for en mailgruppe eller et mailalias.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Klik på Tilføj en adresse til videresendelse i sektionen "Videresendelse".
  6. Angiv den mailadresse, du vil videresende meddelelser til.
  7. Klik på Næste og dernæst Fortsæt og dernæst OK.
  8. Der sendes en bekræftelsesmeddelelse til den angivne adresse. Klik på bekræftelseslinket i meddelelsen.
  9. Gå tilbage til siden Indstillinger for den Gmail-konto, du vil videresende meddelelser fra, og opdater browseren.
  10. Vælg Videresend en kopi af indgående mail til.
  11. Vælg, hvad der skal ske med Gmail-kopien af dine mails. Vi anbefaler, at du vælger Behold Gmails kopi i indbakken.
  12. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Slå automatisk videresendelse fra

1. Åbn Gmail på din computer med den konto, du ikke længere vil videresende meddelelser fra.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på Indstillinger.
  4. Klik på fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  5. Klik på Deaktivér videresendelse i sektionen "Videresendelse".
  6. Klik på Gem ændringer nederst.
Videresend kun bestemte typer meddelelser

Hvis du kun vil videresende bestemte typer meddelelser til en anden konto, kan du oprette et filter til disse meddelelser.

Når du konfigurerer dit filter, kan du vælge, hvilke mailadresser du vil videresende disse meddelelser til.

Hvis der ikke vises en mailadresse at videresende meddelelser til, kan du følge ovenstående vejledning for at aktivere videresendelse.

Videresend til flere konti

Du kan kun videresende alle dine meddelelser automatisk til én konto.

Hvis du vil videresende mails til flere konti, kan du følge trinnene i ovenstående vejledning "Videresend kun bestemte typer meddelelser" for at oprette filtre til videresendelse af meddelelser til forskellige konti.

Jeg har modtaget en underretning om videresendelse

Underretningen "Du videresender din mail"

Hvis du har konfigureret automatisk videresendelse ved hjælp af ovenstående vejledning, vises en underretning i din indbakke i den første uge, efter du slog videresendelse til. Denne underretning er en påmindelse om, at videresendelse er slået til, og den giver dig mulighed for at gennemgå dine indstillinger for videresendelse.

Hvis du slår videresendelse fra, forsvinder denne underretning.

Underretningen "Dine filtre videresender nogle af dine mails"

Hvis du har oprettet et filter, der videresender bestemte meddelelser til en anden mailadresse, vises denne underretning i din indbakke i den første uge, efter du konfigurerede filteret. Denne underretning er en påmindelse om, at videresendelse er slået til, og den giver dig mulighed for at gennemgå dine indstillinger for videresendelse.

Hvis du ændrer dit filter, så det stopper med at videresende meddelelser, forsvinder denne underretning.

Der vises en underretning om videresendelse, men jeg har ikke konfigureret videresendelse

Hvis du ser en underretning om videresendelse, uden at du har konfigureret videresendelse, skal du følge denne vejledning:

1. Skift adgangskode med det samme. En anden har muligvis adgang til din Gmail-konto.
  2. Følg ovenstående vejledning for at slå videresendelse fra.