Reenviar automàticament els missatges de Gmail a un altre compte

Si voleu, podeu reenviar tots els missatges nous o només determinats tipus de missatges a una altra adreça electrònica.

Configurar el reenviament automàtic

Podeu reenviar missatges a una altra adreça de manera automàtica, ja siguin tots els nous o només alguns.

Nota: el reenviament no es pot configurar a l'aplicació Gmail, sinó només a l'ordinador. Si utilitzeu un compte de la feina o d'un centre educatiu i teniu problemes, contacteu amb l'administrador.

Activar o desactivar el reenviament automàtic

Nota: els missatges del correu brossa no s'inclouen en el reenviament de missatges nous.

Activar el reenviament automàtic

1. A l'ordinador, obriu Gmail i inicieu la sessió amb el compte des del qual vulgueu reenviar missatges. No podeu reenviar missatges d'un àlies o d'un grup de correu electrònic, sinó només d'una sola adreça de Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Reenviament i POP/IMAP.
  4. A la secció "Reenviament", feu clic a Afegeix una adreça de reenviament.
  5. Introduïu a quina adreça electrònica voleu reenviar els missatges.
  6. Feu clic a Següent i, a continuació, Continua i, a continuació, D'acord.
  7. S'enviarà un missatge de verificació a aquesta adreça. Feu clic a l'enllaç de verificació del missatge.
  8. Torneu a la pàgina de configuració del compte de Gmail des del qual voleu reenviar missatges i actualitzeu el navegador.
  9. Feu clic a la pestanya Reenviament i POP/IMAP.
  10. A la secció "Reenviament", seleccioneu Reenvia una còpia del correu entrant a.
  11. Trieu què voleu que es faci amb la còpia de Gmail dels correus electrònics. Us recomanem que trieu "Conserva la còpia de Gmail a la Safata d'entrada".
  12. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.

Desactivar el reenviament automàtic

1. A l'ordinador, obriu Gmail i inicieu la sessió amb el compte des del qual vulgueu deixar de reenviar missatges.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Feu clic a la pestanya Reenviament i POP/IMAP.
  4. A la secció "Reenviament", feu clic a Desactiva el reenviament.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior.
Reenviar només determinats tipus de missatges

Si només voleu reenviar determinats tipus de missatges a un altre compte, creeu un filtre per a aquests missatges.

En configurar el filtre, podeu triar a quina adreça electrònica es reenvien aquests missatges.

Si no veieu una adreça electrònica per reenviar-hi missatges, seguiu els passos anteriors per activar el reenviament.

Reenviar missatges a diversos comptes

Només podeu reenviar automàticament tots els missatges a un compte.

Per reenviar els correus electrònics a diversos comptes, seguiu els passos de la secció anterior "Reenviar només determinats tipus de missatges" per crear filtres per reenviar missatges a diferents comptes.

He rebut un avís de reenviament

Avís "Estàs reenviant el correu electrònic"

Després de configurar el reenviament automàtic de correu seguint els passos anteriors, veureu un avís a la safata d'entrada durant una setmana. Us recorda que el reenviament està activat i també us permet revisar-ne la configuració.

Si desactiveu el reenviament, aquest avís desapareixerà.

Avís "Els filtres reenvien alguns dels correus electrònics"

Després de crear un filtre que reenvia determinats missatges a una altra adreça electrònica, veureu aquest avís a la safata d'entrada durant una setmana. Us recorda que el reenviament està activat i també us permet revisar-ne la configuració.

Si canvieu el filtre per deixar de reenviar missatges, l'avís desapareixerà.

Veig un avís, però no he configurat cap reenviament

Si veieu un avís de reenviament, però no l'heu configurat mai al compte, seguiu aquests passos:

1. Canvieu la contrasenya de seguida. Pot ser que una altra persona hagi accedit al vostre compte de Gmail.
  2. Seguiu els passos anteriors per desactivar el reenviament.