Ändra e-postaviseringar

Om du aktiverar aviseringar visas ett meddelande på mobilen eller datorn när du får nya e-postmeddelanden.

Aktivera eller inaktivera aviseringar

Du kan få e-postaviseringar på Google Chrome, Firefox eller Safari när du är inloggad på Gmail och har Gmail öppen i webbläsaren.

Obs! Du ser inga aviseringar om du har inaktiverat alla aviseringar för webbläsaren.

1. Öppna Gmail på datorn.
  2. I det övre högra hörnet klickar du på Inställningar Inställningar följt av Visa alla inställningar.
  3. Rulla ned till avsnittet Skrivbordsaviseringar.
  4. Välj Avisering om ny e-post på, Avisering om viktig e-post på eller E-postaviseringar av.
  5. Klicka på Spara ändringar längst ned på sidan.

Obs! Om du använder inkorgskategorier och har aktiverat aviseringar för ny e-post får du bara aviseringar om meddelanden i kategorin Primär. Om du har aktiverat aviseringar för viktig e-post får du aviseringar om allt som markerats som viktigt.

Jag ser inga aviseringar för e-post

Om du använder Windows 10 visas meddelanden utanför webbläsaren. Aktivera Chrome-aviseringar i Åtgärdscenter i Windows.