Ändra e-postaviseringar

Om du aktiverar aviseringar visas ett meddelande på mobilen eller datorn när du får nya e-postmeddelanden.

Om du har flera konton i Gmail-appen måste du ändra inställningen för varje konto.

Aktivera varningar

Aviseringar är aktiverade för e-postmeddelanden i etiketten Primär som standard.

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningar längst upp till vänster.
  3. Välj konto.
  4. Tryck på E-postaviseringar.
  5. Välj aviseringsnivå.

Få aviseringar om viktig e-post

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningar längst upp till vänster.
  3. Välj konto.
  4. Tryck på E-postaviseringar följt av Endast högprioriterade.

Aktivera eller inaktivera aviseringsljud

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Meny Meny följt av Inställningar Inställningar längst upp till vänster.
  3. Välj konto.
  4. Tryck på Aviseringsljud under Aviseringar.
  5. Tryck på E-post eller Chatt och rum. När ljud är aktiverat visas ljudets namn.
  6. Välj vilket ljud du vill använda.
  7. Stäng av aviseringsljud genom att trycka på Inget.