Ändra Gmail-aviseringar

Du kan välja hur Gmail meddelar dig när du får nya e-postmeddelanden. Vilka typer av aviseringar du kan anpassa beror på din enhet.

Vill du få ut mer av Google-appar på jobbet eller i skolan?  Registrera dig för en Google Workspace-provperiod utan kostnad.
Om du har flera konton i Gmail-appen måste du ändra inställningen för varje konto.

Aktivera varningar

Aviseringar är aktiverade för alla e-postmeddelanden i etiketten Primär som standard.

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster.
  3. Tryck på E-postaviseringar under Aviseringar.
  4. Välj aviseringsnivå.

Få aviseringar om viktig e-post

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster.
  3. Tryck på E-postaviseringar följt av Endast högprioriterade under Aviseringar.

Aktivera eller inaktivera aviseringsljud

1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på menyn följt av Inställningar uppe till vänster.
  3. Ändra aviseringsljudet för:
    • E-post: Tryck på E-postaviseringar följt av Aviseringsljud under Aviseringar.
    • Chatt och rum: Tryck på Chattaviseringar följt av Aviseringsljud under Aviseringar.
    • När ljud är aktiverat visas ljudets namn.
  4. Välj aviseringsljudet som du vill använda.
  5. Stäng av aviseringsljud genom att trycka på Inget.