Aviseringar

Om du aktiverar aviseringar visas ett meddelande på mobilen eller datorn när du får nya e-postmeddelanden.

Aktivera eller inaktivera aviseringar

Du kan få e-postaviseringar om Google Chrome, Firefox eller Safari när du är inloggad på Gmail och har den öppen i webbläsaren.

Obs! Du ser inga aviseringar om du har inaktiverat alla aviseringar för webbläsaren.

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar högst upp till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Rulla ned till avsnittet Skrivbordsaviseringar.
  5. Välj Avisering om ny e-post på, Aviseringar om viktiga meddelanden på eller E-postaviseringar av.
  6. Längst ned på sidan klickar du på Spara ändringar.

Obs! Om du använder inkorgskategorier och aktiverade aviseringar för ny e-post får du bara aviseringar om meddelanden i kategorin Primär. Om du har aktiverat aviseringar för viktig e-post får du aviseringar om allt som markerats som viktigt.