Endre Gmail-varsler

Du kan velge hvordan Gmail skal varsle deg når du får nye e-poster. Hvilke typer varsler du kan tilpasse, avhenger av enheten din.

Vil du få mer ut av Google-appene på jobb eller skole?  Registrer deg for en kostnadsfri prøveperiode på Google Workspace.

Slå Gmail-varsler på eller av

Trinn 1: Sjekk enhetens varslingsinnstilling

Viktig:

• For å motta Gmail-varsler, slå på enhetsvarsler.
  • Innstillingene kan variere etter hvilken telefon eller nettbrett du har. Kontakt enhetsprodusenten for å få mer informasjon.
  1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Trykk på menyen øverst til venstre. og så Innstillingerog så Generelle innstillinger.
  3. Trykk på Administrer varsler.
  4. Slå Alle Gmail-varsler på eller av.
    • Du kan også tilpasse hvilke typer varsler du får på enheten.

Trinn 2: Sjekk varslingsinnstillingene i Gmail-appen

Viktig: Hvis du har flere kontoer i Gmail-appen, må du endre varslingsinnstillingene for hver konto.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger.
  3. Velg kontoen din.
  4. Trykk på E-postvarsler under «Varsler».
  5. Velg hvilke typer e-postvarsler du ønsker å motta.
    • Alle nye e-poster: Få varsler for hver e-post du mottar.
    • Bare høy prioritet: Motta varsler for e-poster som Gmail identifiserer som høy prioritet.
    • Ingen: Slå av varsler om e-poster du mottar.

Tips:

• Gmail bruker flere signaler for å avgjøre hvilke e-poster som er viktige. Finn ut hvordan Gmail fastslår viktigheten av e-poster.
  • Hvis du fortsatt ikke får varsler, kan du sjekke synkroniseringsinnstillingene:
    1. Rull ned til «Databruk»-delen på siden med kontoinnstillinger.
    2. Trykk på boksen ved siden av «Synkroniser Gmail».

Endre varslingsinnstillingene for innboksen

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger.
  3. Velg kontoen din.
  4. Under «Varsler» trykker du på Varsler i innboksen.
  5. Trykk på Synkroniser e-poster og så Ingen Siste 30 dager eller Alle.
  6. Velg varslingsinnstillinger for innboksen:
    • Etikettvarsler: Få varsler om nye e-poster i innboksen din.
    • Varsle for hver melding: Spill av en lyd eller vibrer når det kommer en ny e-post.

Endre innstillinger for etikettvarsler

Viktig: Hvis du organiserer e-poster med etiketter, kan du endre varslingsinnstillingene for disse etikettene. Hvis du ikke synkroniserer e-poster under en etikett, kan du ikke slå på varsler for den etiketten. Finn ut mer om Gmail-etiketter.

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger.
  3. Velg kontoen din.
  4. Under «Varsler» trykker du på Administrer etiketter.
  5. Velg en etikett i listen.
  6. Trykk på Synkroniser e-poster og så Ingen Siste 30 dager eller Alle.
  7. Velg varselinnstillingene for den etiketten:
    • Etikettvarsler: Motta varsler om nye e-poster i etiketten.
    • Varsle for hver melding: Spill av en lyd eller vibrer når det kommer en ny e-post.

Endre varslingslydene

1. Åpne Gmail-appen på Android-enheten din.
  2. Øverst til venstre trykker du på menyen og så Innstillinger.
  3. Velg kontoen din.
  4. Under «Varsler» trykker du påVarsellyder.
  5. Under «E-post» eller «Chat og rom» trykker du på Varsellyd og så Lyd.
  6. Velg varsellyden du vil bruke.
  7. For å slå av varsellyder, trykk på Ingen.

Tips: På enkelte Android-telefoner og -nettbrett kan du trykke på Lagre øverst til høyre for å lagre varsellyden.