Endre e-postvarsler

Hvis du vil bli varslet når du mottar e-poster på telefonen eller datamaskinen din, kan du slå på varsler.

Slå varsler på eller av

Når du er logget på og har Gmail åpen i nettleseren din, kan du få e-postvarsler i Google Chrome, Firefox eller Safari.

Merk: Du ser ingen varsler hvis du har slått av alle varsler i nettleseren.

1. Åpne Gmail på datamaskinen.
  2. Klikk på Innstillinger Innstillinger øverst til høyre og så Se alle innstillinger.
  3. Rull ned til «Skrivebordvarslinger».
  4. Velg Varsler om ny e-post på, Varsler om viktig e-post på eller E-postvarsler av.
  5. Klikk på Lagre endringer nederst på siden.

Merk: Hvis du bruker innbokskategorier og har slått på varsler om ny e-post, får du bare varsler om e-poster i Primær-kategorien. Hvis du har slått på varsler om viktig e-post, får du varsler om alt merket som viktig.

Jeg ser ikke e-postvarslene mine

Hvis du bruker Windows 10, ser du varsler utenfor nettleseren din. Slå på Chrome-varsler i handlingssenteret for Windows.