Pysy ajan tasalla tilojen uudenlaisesta järjestämisestä. Lue lisää viestiketjuista.

Sähköposti-ilmoitusten muokkaaminen

Voit saada ilmoituksia uusista sähköposteista puhelimeesi tai tietokoneellesi ottamalla ilmoitukset käyttöön.

Gmailin ilmoitusten laittaminen päälle tai pois

Sähköposti-ilmoitukset lähetetään Google Chromeen, Firefoxiin tai Safariin, kun olet kirjautuneena Gmailiin ja se on auki selaimessa.

Huom. Ilmoituksia ei näytetä, jos selaimen kaikki ilmoitukset on laitettu pois päältä.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Työpöytäilmoitukset-osioon.
  4. Valitse Uusien sähköpostiviestien ilmoitukset käyttöön, Tärkeiden sähköpostiviestien ilmoitukset käyttöön tai Sähköposti-ilmoitukset pois käytöstä.
  5. Valitse sivun alareunasta Tallenna muutokset.

Huom. Jos postilaatikon luokat ja uusien viestien ilmoitukset on laitettu päälle, saat ilmoituksia ainoastaan Ensisijainen-luokkaan saapuvista viesteistä. Jos tärkeiden sähköpostiviestien ilmoitukset on laitettu päälle, saat ilmoituksen kaikista tärkeiksi merkityistä viesteistä.

En näe sähköposti-ilmoituksia

Jos käytössäsi on Windows 10, näet ilmoituksia internetselaimesi ulkopuolella. Laita Chromen ilmoitukset päälle Windowsin toimintokeskuksesta.

Ilmoitusäänten laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa Gmail.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Työpöytäilmoitukset-kohtaan.
  4. Klikkaa Uusien sähköpostiviestien ilmoitukset käyttöön tai Tärkeiden sähköpostiviestien ilmoitukset käyttöön.
  5. Valitse Sähköposti-ilmoitusäänet ‑kohdasta haluamasi ääni.
  6. Jos haluat ottaa sähköposti-ilmoitusten äänet pois päältä, valitse Ei mitään.
  7. Vieritä alareunaan ja sitten valitse Tallenna muutokset.