Gmailin ilmoitusasetusten muuttaminen

Voit valita, miten Gmail ilmoittaa sinulle uusista sähköposteista. Muokattavat ilmoitustyypit riippuvat laitteestasi.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.
Jos sinulla on useita tilejä Gmail-sovelluksessa, asetukset on valittava jokaiselle tilille erikseen.

Ilmoitusten laittaminen päälle

Ensisijainen-tunnisteella merkityistä sähköpostiviesteistä ilmoitetaan oletusarvoisesti.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Valitse Ilmoitukset-kohdasta Sähköposti-ilmoitukset
  4. Valitse ilmoitustaso.

Ilmoitusten tilaaminen tärkeistä viesteistä

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Napauta Ilmoitukset-kohdasta Sähköposti-ilmoitukset ja sitten Vain tärkeät.

Ilmoitusäänten laittaminen päälle tai pois päältä

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset .
  3. Ilmoitusäänen muuttaminen:
    • Sähköposti: Valitse Ilmoitukset-kohdasta Sähköposti-ilmoitukset ja sitten Ilmoitusäänet.
    • Chat ja tilat: Valitse Ilmoitukset-kohdasta Chat-ilmoitukset ja sitten Ilmoitusäänet.
    • Kun äänet ovat päällä, äänen nimi tulee näkyviin.
  4. Valitse haluamasi ilmoitusääni.
  5. Jos haluat laittaa ilmoitusäänet pois päältä, valitse Ei mitään.