Sähköposti-ilmoitusten muokkaaminen

Voit saada ilmoituksia uusista sähköposteista puhelimeesi tai tietokoneellesi ottamalla ilmoitukset käyttöön.

Ilmoitusten käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

Sähköposti-ilmoitukset lähetetään Google Chromeen, Firefoxiin tai Safariin, kun olet kirjautuneena Gmailiin, ja se on auki selaimessa.

Huom. Ilmoituksia ei näytetä, jos selaimen kaikki ilmoitukset on poistettu käytöstä.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Asetukset.
  3. Vieritä Työpöytäilmoitukset-osioon.
  4. Valitse Uusien sähköpostiviestien ilmoitukset käyttöön, Tärkeiden sähköpostiviestien ilmoitukset käyttöön tai Sähköposti-ilmoitukset pois käytöstä.
  5. Valitse sivun alareunassa Tallenna muutokset.

Huom. Jos postilaatikon luokat ja uusien viestien ilmoitukset ovat käytössä, saat ilmoituksia ainoastaan Ensisijainen-luokkaan saapuvista viesteistä. Jos tärkeiden sähköpostiviestien ilmoitukset ovat käytössä, saat ilmoituksen kaikista tärkeiksi merkityistä viesteistä.

En näe sähköposti-ilmoituksia

Jos käytössäsi on Windows 10, näet ilmoituksia internetselaimesi ulkopuolella. Ota Chromen ilmoitukset käyttöön Windowsin toimintokeskuksessa.