Gmailin ilmoitusasetusten muuttaminen

Voit valita, miten Gmail ilmoittaa sinulle uusista sähköposteista. Muokattavat ilmoitustyypit riippuvat laitteestasi.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Gmailin ilmoitusten laittaminen päälle tai pois

Vaihe 1: Tarkista laitteen ilmoitusasetukset

Tärkeää: Ota laitteen ilmoitukset käyttöön, jotta voit vastaanottaa Gmailin ilmoituksia.

1. Siirry iPhonella tai iPadilla laitteen asetuksiin.
  2. Tarkista Gmailin ilmoitusasetukset.

Vaihe 2: Tarkista Gmail-sovelluksen ilmoitusasetukset

Tärkeää: Jos sinulla on useita tilejä Gmail-sovelluksessa, vaihda sovelluksen ilmoitusasetukset jokaiselle tilille erikseen.

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Ilmoitukset-kohdasta Sähköposti-ilmoitukset.
  4. Valitse, minkätyyppisiä sähköposti-ilmoituksia haluat vastaanottaa.
    • Kaikki uudet viestit: Saat ilmoituksen jokaisesta saapuvasta viestistä.
    • Vain Tärkeät-osio: Saat ilmoituksen jokaisesta tärkeäksi merkitystä viestistä.
    • Vain tärkeät: Saat ilmoituksen viesteistä, jotka Gmail tunnistaa erittäin tärkeiksi.
    • Ei mitään: Et saa ilmoituksia saapuvista viesteistä.
  5. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis.

Vinkki: Gmail määrittää viestit tärkeiksi tai vähemmän tärkeiksi useiden signaalien perusteella. Lue, miten Gmail määrittää viestien tärkeyden.

Ilmoitusäänten vaihtaminen

1. Avaa Gmail-sovellus iPhonella tai iPadilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko ja sitten Asetukset.
  3. Valitse Ilmoitukset-kohdasta Sähköposti-ilmoitukset tai Chat-ilmoitukset.
  4. Napauta Ilmoitusäänet.
  5. Valitse haluamasi ilmoitusääni.
  6. Jos haluat laittaa ilmoitusäänet pois päältä, valitse Ei mitään.
  7. Valitse oikeasta yläkulmasta Valmis.