Gmailin ilmoitusasetusten muuttaminen

Voit valita, miten Gmail ilmoittaa sinulle uusista sähköposteista. Muokattavat ilmoitustyypit riippuvat laitteestasi.

Haluatko saada Google-sovelluksista enemmän irti töissä tai koulussa?  Rekisteröidy Google Workspace ‐kokeiluun maksutta.

Gmailin ilmoitusten laittaminen päälle tai pois

Tärkeää Jotta voit saada Gmailin ilmoituksia, avaa selain ja kirjaudu Gmailiin.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Työpöytäilmoitukset-osioon.
  4. Valitse, milloin haluat saada ilmoituksia:
    • Uusien sähköpostiviestien ilmoitukset käyttöön: Saat ilmoituksen, kun uusi sähköposti saapuu postilaatikkoon tai Ensisijainen-välilehdelle. Jos käytät Gmailissa postilaatikon luokkia, saat ilmoituksia ainoastaan Ensisijainen-välilehden sähköposteista. Lue lisää postilaatikon luokista.
    • Tärkeiden sähköpostiviestien ilmoitukset käyttöön: Saat ilmoituksen, kun tärkeä sähköposti saapuu postilaatikkoon. Lue, miten Gmail määrittää viestien tärkeyden.
    • Sähköposti-ilmoitukset pois käytöstä: Kaikki sähköposti-ilmoitukset ovat pois käytöstä.
  5. Valinnainen: Jos ilmoitukset ovat käytössä, klikkaa avattavaa valikkoa kohdan Sähköposti-ilmoitusten äänet vierestä ja valitse ääni.
  6. Valitse sivun alareunasta Tallenna muutokset.