Skift indstillinger for e-mailunderretninger

Du kan slå underretninger til for at få besked på din telefon eller computer, når du modtager nye e-mails.

Hvis du har flere konti i Gmail-appen, skal du ændre denne indstilling for hver konto.

Aktivér underretninger

Underretninger er som standard slået til for alle meddelelser under Primære.

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg din konto.
  4. Tryk på Underretninger.
  5. Vælg et underretningsniveau.

Få underretninger om vigtige mails

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg din konto.
  4. Tryk på Underretninger og derefter Kun høj prioritet.

Deaktiver underretninger

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg din konto.
  4. Tryk på Underretninger og derefter Ingen.