Skift indstillinger for e-mailunderretninger

Du kan slå underretninger til for at få besked på din telefon eller computer, når du modtager nye e-mails.

Slå underretninger til eller fra

Hvis du har flere konti i Gmail-appen, skal du ændre denne indstilling for hver konto.

Slå underretninger til

Underretninger er som standard slået til for alle meddelelser under Primære.

Start med at slå underretninger til, og vælg indstillinger

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg din konto.
  5. Tryk på Underretninger, og vælg et underretningsniveau.
  6. Tryk på Underretninger om indbakkenBemærk! Hvis du bruger Android O eller nyere, skal du trykke på Administrer underretninger. Sørg for, at kontakten er indstillet til Til under din konto.
  7. Vælg indstillinger for underretninger, bl.a. lyde.

Bemærk! Din Android-enhed har også indstillinger for underretninger, der er adskilt fra Gmail-appen.

Skift indstillinger for underretninger for bestemte etiketter

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg din konto.
  5. Tryk på Administrer etiketter.
  6. Tryk på en af dine etiketter, f.eks. Vigtigt.
  7. Tryk på Synkroniser meddelelser og derefter Seneste 30 dage eller Alle. Hvis du ikke synkroniserer meddelelserne, kan du ikke slå underretninger til for den pågældende etiket.
  8. Vælg indstillinger for underretninger for denne etiket. Gentag dette for alle etiketter, du vil have underretninger om.

Modtag kun underretninger om vigtige mails

Du kan begrænse dine underretninger til mails, der automatisk markeres som vigtige.

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på din konto.
  4. Tryk på Underretninger og derefter vælg Kun høj prioritet.

Bemærk! Mails med høj prioritet tilsidesætter eventuelle andre indstillinger for underretninger, du har angivet for bestemte etiketter.

Slå underretninger fra
  1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg din konto.
  5. Tryk på Underretninger og derefter vælg Ingen.

Jeg modtager ikke nogen underretninger

Hvis du ikke kan se dine underretninger, kan du følge vejledningen ovenfor for at slå underretninger til. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve denne vejledning:

1. Åbn Gmail-appen Gmail på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu øverst til venstre.
  3. Tryk på Indstillinger.
  4. Vælg din konto.
  5. Kontrollér, at feltet ud for "Synkroniser Gmail" er markeret.

Hvis du stadig ikke modtager underretninger, kan du se, hvordan du løser synkroniseringsfejl i Gmail-appen.