Skift indstillinger for e-mailunderretninger

Du kan slå underretninger til for at få besked på din telefon eller computer, når du modtager nye e-mails.

Slå notifikationer til eller fra

Du kan få notifikationer om mails i Google Chrome, Firefox eller Safari, når du er logget ind i Gmail og har åbnet det i din browser.

Bemærk! Du får ikke vist nogen notifikationer, hvis du har deaktiveret alle notifikationer for din browser.

1. Åbn Gmail på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger Indstillinger og så Indstillinger.
  3. Rul ned til sektionen "Skrivebordsnotifikationer".
  4. Vælg Meddelelser om ny mail til, Meddelelser om vigtige mail til eller Mail-meddelelser fra.
  5. Klik på Gem ændringer nederst på siden.

Bemærk! Hvis du bruger indbakkekategorier og har aktiveret notifikationer for nye mails, får du kun notifikationer om meddelelser i kategorien Primære. Hvis du har aktiveret notifikationer for vigtige mails, får du notifikationer om alt, der er markeret som vigtigt.

Jeg kan ikke se mine mailnotifikationer

Hvis du bruger Windows 10, får du notifikationer uden for din internetbrowser. Aktivér dine Chrome-notifikationer i Windows Handlingscenter.