Skift Gmail-notifikationer

Du kan vælge, hvordan Gmail sender dig notifikationer, når du modtager nye mails. De typer notifikationer, du kan tilpasse, afhænger af din enhed.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Aktivér eller deaktiver Gmail-notifikationer

Trin 1: Tjek indstillinger for notifikationer på din enhed

Vigtigt! Aktivér notifikationer på enheden for at modtage Gmail-notifikationer.

1. Gå til enhedsindstillingerne på din iPhone eller iPad.
  2. Tjek dine indstillinger for notifikationer i Gmail.

Trin 2: Tjek indstillinger for notifikationer i Gmail-appen

Vigtigt! Hvis du har flere konti i Gmail-appen, skal du skifte indstillinger for notifikationer i appen for hver konto.

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Mailnotifikationer under "Notifikationer".
  4. Vælg de typer mailnotifikationer, du vil modtage.
    • Alle nye mails: Modtag notifikationer for hver mail, du modtager.
    • Kun fra sektionen Vigtige: Modtag notifikationer for mails, der er markeret som vigtige.
    • Kun høj prioritet: Modtag notifikationer for mails, som Gmail identificerer som høj prioritet.
    • Ingen: Deaktiver notifikationer for de mails, som du modtager.
  5. Tryk på Udfør øverst til højre.

Tip! Gmail bruger adskillige signaler til at fastslå, hvilke mails der er vigtige. Få flere oplysninger om, hvordan Gmail fastslår vigtigheden af mails.

Skift lyde for notifikationer

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Under "Notifikationer" skal du trykke på Mailnotifikationer eller chatnotifikationer.
  4. Tryk på Notifikationslyde.
  5. Vælg den lyd, du vil bruge.
  6. Tryk på Ingen for at deaktivere notifikationslyde.
  7. Tryk på Udfør øverst til højre.