Skift Gmail-notifikationer

Du kan vælge, hvordan Gmail sender dig notifikationer, når du modtager nye mails. De typer notifikationer, du kan tilpasse, afhænger af din enhed.

Vil du have mere ud af Google-apps på arbejdet eller i skolen?  Tilmeld dig en prøveperiode på Google Workspace uden beregning.

Aktivér eller deaktiver Gmail-notifikationer

Trin 1: Tjek indstillinger for notifikationer på din enhed

Vigtigt!

• Aktivér notifikationer på enheden for at modtage Gmail-notifikationer.
  • Indstillingerne kan variere alt efter telefon eller tablet. Kontakt producenten af din enhed for at få flere oplysninger.
  1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst i venstre hjørne skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger og derefter Generelle Indstillinger.
  3. Tryk på Administrer notifikationer.
  4. Aktivér eller deaktiver Alle Gmail-notifikationer.
    • Du kan også tilpasse de typer notifikationer, som du modtager på din enhed.

Trin 2: Tjek indstillinger for notifikationer i Gmail-appen

Vigtigt! Hvis du har flere konti i Gmail-appen, skal du skifte indstillinger for notifikationer i appen for hver konto.

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Vælg din konto.
  4. Tryk på Mailnotifikationer under "Notifikationer".
  5. Vælg de typer mailnotifikationer, du vil modtage.
    • Alle nye mails: Modtag notifikationer for hver mail, du modtager.
    • Kun høj prioritet: Modtag notifikationer for mails, som Gmail identificerer som høj prioritet.
    • Ingen: Deaktiver notifikationer for de mails, som du modtager.

Tips!

Skift indstillinger for notifikationer om indbakken.

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Vælg din konto.
  4. Tryk på Notifikationer om indbakken under "Notifikationer".
  5. Tryk på Synkroniser beskeder og derefter Ingen, Seneste 30 dage eller Alle.
  6. Vælg dine indstillinger for notifikationer om din indbakke:
    • Etiketunderretninger: Modtag notifikationer for nye mails i din indbakke.
    • Underret for hver meddelelse: Afspil en lyd eller vibrer ved modtagelsen af hver ny mail.

Skift indstillinger for notifikationer om etiketter

Vigtigt! Hvis du organiserer dine mails med etiketter, kan du ændre dine indstillinger for notifikationer om de pågældende etiketter. Hvis du ikke synkroniserer meddelelserne med en etiket, kan du ikke aktivere notifikationer for den pågældende etiket. Få flere oplysninger om Gmail-etiketter

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Vælg din konto.
  4. Tryk på Administrer etiketter under "Notifikationer".
  5. Vælg en etiket på listen.
  6. Tryk på Synkroniser beskeder og derefter Ingen, Seneste 30 dage eller Alle.
  7. Vælg dine indstillinger for notifikationer om denne etiket:
    • Etiketunderretninger: Modtag notifikationer for nye mails i etiketten.
    • Underret for hver meddelelse: Afspil en lyd eller vibrer ved modtagelsen af hver ny mail.

Skift lyde for notifikationer

1. Åbn Gmail-appen på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger.
  3. Vælg din konto.
  4. Tryk på Notifikationslyde under "Notifikationer".
  5. Under “Mail” eller "Chat og rum" skal du trykke på Notifikationslyd og derefter Lyd.
  6. Vælg den lyd, du vil bruge.
  7. Tryk på Ingen for at deaktivere notifikationslyde.

Tip! På visse Android-telefoner og -tablets skal du trykke på Gem øverst til højre for at gemme din notifikationslyd.