Canviar les notificacions de Gmail

Podeu triar com voleu que us notifiqui Gmail quan rebeu correus electrònics nous. Els tipus de notificacions que podeu personalitzar depenen del dispositiu.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Activar o desactivar les notificacions

Si teniu diversos comptes a l'aplicació Gmail, heu de canviar aquesta opció de configuració per a cada compte.

Activar les notificacions

De manera predeterminada, les notificacions estan activades per a tots els missatges de l'etiqueta Principal.

En primer lloc, activeu les notificacions i configureu-les

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toqueu Configuració.
  4. Seleccioneu el vostre compte.
  5. A "Notificacions", toqueu Notificacions per correu electrònic.
  6. Trieu els tipus de notificacions per correu electrònic que voleu rebre.

Nota: el dispositiu Android també té una configuració de notificacions independent de l'aplicació Gmail.

Canviar la configuració de notificacions d'algunes etiquetes

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toqueu Configuració.
  4. Seleccioneu el vostre compte.
  5. Toqueu Gestiona les etiquetes.
  6. Toqueu una etiqueta, com ara Importants.
  7. Toca Sincronització de missatges i, a continuació, 30 darrers dies o Tots. Si no sincronitzes els missatges, no pots activar les notificacions d'aquesta etiqueta.
  8. Trieu la configuració de notificacions d'aquesta etiqueta. Repetiu l'operació per rebre notificacions de totes les etiquetes que vulgueu.

Rebre notificacions només dels correus electrònics amb prioritat alta

Podeu limitar les vostres notificacions als correus electrònics amb prioritat alta.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Toqueu el vostre compte.
  4. Toqueu Notificacions i, a continuació, seleccioneu Només amb prioritat alta.

Consell: els correus electrònics amb prioritat alta substituiran qualsevol altra configuració de notificacions que hàgiu creat per a determinades etiquetes.

Activar o desactivar els sons de les notificacions per correu electrònic
  1. Obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Seleccioneu el vostre compte.
  4. A "Notificacions", toqueu Sons de notificació
  5. A "Correu electrònic" o "Xat i espais", toqueu So de notificació i, a continuació, So.
  6. Trieu el so de notificació que vulgueu utilitzar.
  7. Per desactivar els sons de notificació, toqueu Cap.
Activar les notificacions només per a Meet

Això et permetrà activar les notificacions per tornar fàcilment a la reunió en curs, com ara quan siguis en una altra aplicació.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toca Configuració .
  4. Seleccioneu el vostre compte.
  5. Toqueu Gestiona les notificacions.
  6. Se us dirigirà a la configuració del sistema de Gmail, on podreu activar les notificacions de Gmail.
Desactivar les notificacions
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toqueu Configuració.
  4. Seleccioneu el vostre compte.
  5. Toqueu Notificacions per correu electrònic i, a continuació, seleccioneu Cap.

No rebo cap notificació

Si no veieu les notificacions, seguiu els passos anteriors per activar-les. Si no se soluciona, seguiu aquests altres passos:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toca Menú .
  3. Toqueu Configuració.
  4. Selecciona el teu compte.
  5. Comprova que la casella que hi ha al costat de "Sincronitza Gmail" estigui seleccionada.

Si encara no rebeu cap notificació, obteniu informació sobre com podeu solucionar els errors de sincronització de l'aplicació Gmail.