Canviar les notificacions de Gmail

Podeu triar com voleu que us notifiqui Gmail quan rebeu correus electrònics nous. Els tipus de notificacions que podeu personalitzar depenen del dispositiu.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Activar o desactivar les notificacions de Gmail

Podeu rebre notificacions per correu electrònic a Google Chrome, Firefox o Safari quan hàgiu iniciat la sessió a Gmail i el tingueu obert al navegador.

Nota: no veureu cap notificació si les heu desactivat al vostre navegador.

1. A l'ordinador, obriu Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Notificacions d'escriptori".
  4. Seleccioneu Activa les notificacions per a correu nou, Activa les notificacions per a correu important o Desactiva les notificacions de correu.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.

Nota: si utilitzeu les categories de la safata d'entrada i heu activat les notificacions per al correu nou, només rebreu notificacions sobre els missatges de la categoria Principal. Si heu activat les notificacions per al correu important, rebreu notificacions per a tot el correu marcat com a important.

No veig les notificacions per al correu electrònic

Si utilitzeu Windows 10, veureu les notificacions fora del navegador d'Internet. Podeu activar les notificacions de Chrome al Centre d'activitats de Windows.

Activar o desactivar els sons de notificació

1. Obre Gmail.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. Desplaceu-vos fins a "Notificacions d'escriptori".
  4. Feu clic a Activa les notificacions per a correu nou o Activa les notificacions per a correu important.
  5. Al costat de "Sons de les notificacions de correu electrònic", seleccioneu un so de la llista.
  6. Per desactivar els sons de les notificacions de correu electrònic, seleccioneu Cap.
  7. Desplaceu-vos fins a la part inferior i, a continuació, feu clic a Desa els canvis.