Canviar les notificacions de correu electrònic

Podeu activar les notificacions per rebre alertes al telèfon o a l'ordinador quan rebeu correus electrònics nous.

Activar o desactivar les notificacions

Podeu rebre notificacions per correu electrònic a Google Chrome, Firefox o Safari quan hàgiu iniciat la sessió a Gmail i el tingueu obert al navegador.

Nota: no veureu cap notificació si les heu desactivat al vostre navegador.

1. Obriu Gmail a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Notificacions d'escriptori".
  4. Seleccioneu Activa les notificacions per a correu nou, Activa les notificacions per a correu important o Desactiva les notificacions de correu.
  5. Feu clic a Desa els canvis, a la part inferior de la pàgina.

Nota: si utilitzeu les categories de la safata d'entrada i heu activat les notificacions per al correu nou, només rebreu notificacions sobre els missatges de la categoria Principal. Si heu activat les notificacions per al correu important, rebreu notificacions per a tot el correu marcat com a important.

No veig les notificacions de correu electrònic

Si utilitzeu Windows 10, veureu les notificacions fora del navegador d'Internet. Podeu activar les notificacions de Chrome al Centre d'activitats de Windows.