Canviar les notificacions de Gmail

Podeu triar com voleu que us notifiqui Gmail quan rebeu correus electrònics nous. Els tipus de notificacions que podeu personalitzar depenen del dispositiu.

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Activar o desactivar les notificacions de Gmail

Pas 1: comproveu el dispositiu i la configuració

Important:

• Per rebre notificacions de Gmail, activeu les notificacions al dispositiu.
  • La configuració pot variar en funció del telèfon o de la tauleta. Per obtenir més informació, contacteu amb el fabricant del dispositiu.
  1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració i, a continuació, Configuració general ,
  3. Toqueu Gestiona les notificacions.
  4. Activeu o desactiveu Totes les notificacions de Gmail.
    • També podeu personalitzar els tipus de notificacions que rebeu al dispositiu.

Pas 2: comproveu la configuració de notificacions de l'aplicació Gmail

Important: si teniu diversos comptes a l'aplicació Gmail, canvieu la configuració de notificacions de l'aplicació per a cada compte.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració.
  3. Seleccioneu el vostre compte.
  4. A "Notificacions", toqueu Notificacions per correu electrònic.
  5. Trieu els tipus de notificacions per correu electrònic que voleu rebre.
    • Tot el correu nou: rebeu notificacions de tots els correus electrònics que rebeu.
    • Només amb prioritat alta: rebeu notificacions dels correus electrònics que Gmail identifica com a prioritat alta.
    • Cap: desactiveu les notificacions dels correus electrònics que rebeu.

Consells:

• Per decidir quins correus electrònics són importants, Gmail utilitza diversos indicadors. Obteniu informació sobre com Gmail determina la importància del correu electrònic.
  • Si continueu sense rebre notificacions, comproveu la configuració de sincronització:
    1. A la pàgina de configuració del compte, desplaceu-vos cap avall fins a la secció "Ús de dades".
    2. Toqueu la casella que hi ha al costat de "Sincronitza Gmail".

Canviar la configuració de notificacions de la safata d'entrada

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració.
  3. Seleccioneu el vostre compte.
  4. A "Notificacions", toqueu Notificacions de la safata d'entrada.
  5. Toqueu Sincronització de missatges i, a continuació, Cap, 30 darrers dies o Tots.
  6. Trieu la configuració de notificacions de la safata d'entrada:
    • Notificacions d'etiquetes: rebeu notificacions dels correus electrònics nous a la safata d'entrada.
    • Notificatots els missatges: reprodueix un so o vibra quan arriba un correu electrònic nou.

Canvia la configuració de notificació de les etiquetes

Important: si organitzeu el correu electrònic amb etiquetes, en podeu canviar la configuració de les notificacions. Si no sincronitzeu els missatges en una etiqueta, no podeu activar les notificacions d'aquesta etiqueta. Obteniu informació sobre les etiquetes de Gmail.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració.
  3. Seleccioneu el vostre compte.
  4. A "Notificacions", toqueu Gestiona les etiquetes.
  5. A la llista, seleccioneu una etiqueta.
  6. Toqueu Sincronització de missatges i, a continuació, Cap, 30 darrers dies o Tots.
  7. Trieu la configuració de notificacions d'aquesta etiqueta:
    • Notificacions d'etiquetes: rebeu notificacions dels correus electrònics nous a l'etiqueta.
    • Notificatots els missatges: reprodueix un so o vibra quan arriba un correu electrònic nou.

Canvi dels sons de notificació

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú i, a continuació, Configuració.
  3. Seleccioneu el vostre compte.
  4. A "Notificacions", toqueu Sons de notificació.
  5. A "Correu electrònic" o "Xat i espais", toqueu So de notificació i, a continuació, So.
  6. Trieu el so de notificació que vulgueu utilitzar.
  7. Per desactivar els sons de notificació, toqueu Cap.

Consell: en alguns telèfons i tauletes Android, per desar el so de notificació, toqueu l'opció Desa que hi ha a la part superior dreta.