Canviar les notificacions de correu electrònic

Podeu activar les notificacions per rebre alertes al telèfon o a l'ordinador quan rebeu correus electrònics nous.

Activar o desactivar les notificacions

Si teniu diversos comptes a l'aplicació Gmail, heu de canviar aquesta opció de configuració per a cada compte.

Activar les notificacions

De manera predeterminada, les notificacions estan activades per a tots els missatges de l'etiqueta Principal.

En primer lloc, activeu les notificacions i configureu-les

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú
  3. Toqueu Configuració.
  4. Seleccioneu el vostre compte.
  5. Toqueu Notificacions i seleccioneu un nivell de notificació.
  6. Toqueu Notificacions de la safata d'entradaNota: si utilitzeu Android O o una versió superior, toqueu Gestiona les notificacions. Al vostre compte, comproveu que el botó d'activació estigui activat.
  7. Trieu la configuració de notificacions, també dels sons.

Nota: el dispositiu Android també té una configuració de notificacions independent de l'aplicació Gmail.

Canviar la configuració de notificacions d'algunes etiquetes

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Configuració.
  4. Seleccioneu el vostre compte.
  5. Toqueu Gestiona les etiquetes.
  6. Toqueu una etiqueta, com ara Importants.
  7. Toqueu Sincronització de missatges i, a continuació, 30 darrers dies o Tots. Si no sincronitzeu els missatges, no podeu activar les notificacions d'aquesta etiqueta.
  8. Trieu la configuració de notificacions d'aquesta etiqueta. Repetiu l'operació per rebre notificacions de totes les etiquetes que vulgueu.

Rebre notificacions només dels correus electrònics importants

Podeu limitar les vostres notificacions als correus electrònics marcats com a importants automàticament. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu el vostre compte.
  4. Toqueu Notificacions i, a continuació, seleccioneu Només amb prioritat alta.

Nota: els correus electrònics amb prioritat alta substituiran qualsevol altra configuració de notificacions que hàgiu creat per a determinades etiquetes.

Desactivar les notificacions
  1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Configuració.
  4. Seleccioneu el vostre compte.
  5. Toqueu Notificacions i, a continuació, seleccioneu Cap.

No rebo cap notificació

Si no veieu les notificacions, seguiu els passos anteriors per activar-les. Si no se soluciona, seguiu aquests altres passos:

1. Obriu l'aplicació Gmail Gmail al telèfon o a la tauleta Android.
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Toqueu Configuració.
  4. Seleccioneu el vostre compte.
  5. Comproveu que hàgiu marcat la casella que hi ha al costat de "Sincronitza Gmail".

Si encara no rebeu cap notificació, obteniu informació sobre com podeu solucionar els errors de sincronització de l'aplicació Gmail.