E-mailmeldingen wijzigen

Je kunt meldingen inschakelen die worden weergegeven op je telefoon of computer wanneer je nieuwe e-mails ontvangt.

Als je meerdere accounts in de Gmail-app gebruikt, moet je deze instellingen voor elk account wijzigen.

Meldingen aanzetten

Meldingen staan standaard aan voor e-mails op het tabblad Primair.

1. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer je account.
  4. Tik op E-mailmeldingen.
  5. Selecteer een meldingsniveau.

Meldingen ontvangen voor belangrijke e-mails

1. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer je account.
  4. Tik op E-mailmeldingen en dan Alleen hoge prioriteit.

Meldingsgeluiden aan- of uitzetten

1. Open de Gmail-app  op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer je account.
  4. Tik onder Meldingen op Meldingsgeluiden.
  5. Tik op E-mail of Chat en ruimtes. Als geluiden aanstaan, zie je de naam van het geluid.
  6. Kies het geluid dat je wilt gebruiken.
  7. Selecteer Geen om meldingsgeluiden uit te zetten.